Interviews

Oktober 2017 - filmlounge.dk - Ny dansk streamingtjeneste på vej

Pernille Munk Skydsgaard, der har en fortid hos ‘Det Danske Filminstitut’, står bag den nye danske streamingtjeneste ‘FilmLounge’, som er ved at gøre klar til åbning. filmsiden.dk har interviewet holdet bag den nye filmtjeneste.

 

September 2017 - Interview med Thure Lindhardt

filmsiden.dk har mødt Thure Lindhardt i Svendborg i forbindelse med en fremvisning af Odense Filmfestivals vinderfilm 2016, til en snak om Thures karriere med hovedvægt på hans medvirken i danske film.

 

Marts 2017 - Interview med Kristian Håskjold

filmsiden.dk har interviewet kortfilmsinstruktør Kristian Håskjold, som i marts skal vise sin kortfilm "Forever Now" frem på den store filmfestival South By Southwest. Her fortæller Kristian om drømme og forventninger.

 

Januar 2017 - Interview med Julie Annlie

Medierne har i december måned fulgt det unge fynske filmtalent Julie Annlie, som allerede af en alder af bare 16 år, vundet flere internationale filmpriser. Fx har hendes kortfilm DØREN TIL SOLEN (THE DOOR TO THE SUN) har allerede vundet på fem udenlandske filmfestivaler.

 

August 2016 - Interview med Ingebeth Drost

filmsiden.dk har interviewet Ingebeth Drost om hendes oplevelser ved at bo i et kloster i Himalaya i 100 dage - med alle de tv-serier, hun orkede. Dette var en præmie Ingebeth vandt, da hun i efteråret 2015 deltog i the “Catch Up Grant”, en konkurrence, udstedt af Samsung TV. Ingebeth vandt, (som mobilgiganten Samsung havde udskrevet). Ud af de 75 deltagere i hele Skandinavien blev 8 finalister udvalgt, og kun Ingebeth slap igennem nåleøjet.

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk