Kommende film

The Strangers: Prey at Night

Premiere 22.03.2018

Gyseren 'The Strangers: Prey at Night' er en opfølger til den effektive home invasion-film The Strangers fra 2008, der introducerede os for den voldelige trio Man in the Mask, Pin Up Girl og Dollface.

 

Ægteparret Cindy og Mike er på vej med deres børn, Luke og Kinsey, til datterens nye kostskole. På vejen overnatter de i onklens trailerpark, men noget er ikke helt, som det skal være - og inden længe bliver de fire en del af et sygt, morderisk spil med de tre maskerede mordere.

Hotel Europa

Premiere 28.03.2018

I det satiriske drama 'Hotel Europa' er det 100-årsdagen for begyndelsen på Første Verdenskrig og drabet på Franz Ferdinand, hvor et stort falmende hotel i Sarajevo skal fejre begivenheden.

 

Flere EU-diplomater tjekker ind på hotellet, og senere på dagen vil en æresgæst ankomme, men fejringen er i fare, da det utilfredse og underbetalte køkkenpersonale truer med en strejke.

 

Midt i det store kaos er der også en flok journalister på taget for at optage et tv-show. Stemningen på hotellet er anspændt og bliver en skueplads for håb, vold og død.

Happy End

Premiere 29.03.2018

Dramaet 'Happy End' følger den velhavende Laurent-familie, der driver et stort firma i byggebranchen.

 

Familien forsøger at opretholde deres perfekte facade, men et selvmord, et uheld på byggepladsen, en alkoholisk og ustabil søn samt en senil bedstefar gør det svært for matriarken Anne, der langsomt kan mærke, hvordan det hele er ved at ramle.

 

I centrum af ensemble-fortællingen står datteren Fantine som endnu et symptom på familiens deroute.

Ready Player On

Premiere 29.03.2018

Science fiction-filmen ’Ready Player One’ udspiller sig i år 2045, hvor det meste af befolkningen bruger deres tid og penge på at udleve deres vildeste fantasier og drømme i den virtuelle verden kaldet OASIS.

 

Skaberen, der er besat af popkultur, har efter sin død efterladt et såkaldt ”Easter egg” i sit spil – og personen, der finder de tre nøgler, som er gemt i OASIS, bliver ikke kun stinkende rig, men overtager også rettighederne til selve spilplatformen.

A Quiet Place

Premiere 5. april.2018

Gyserthrilleren 'A Quiet Place' er instrueret af John Krasinski og ses også på rollelisten med sin kone Emily Blunt.

 

En familie lever i en isoleret eksistens, et totalt lydløst liv, i frygt for en ukendt trussel, som angriber på enhver lyd.

Den of Thieve

Premiere 5. april .2018

Action-dramaet 'Den of Thieves' handler om Los Angeles’ kriminelle miljø og følger en bande af succesfulde bankrøvere og den eliteenhed, som prøver at fange dem.

 

Personernes veje mødes på kryds og tværs, mens planerne om et tilsyneladende umuligt kup mod Federal Reserve Bank tager form.

Et spring i tiden

Premiere 5. april .2018

Adventurefilmen 'Et spring i tiden' er en live action-filmatisering, og handler om pigen Meg og hendes geniale storebror Charles, hvis far er forsvundet sporløst.

 

Søskendeparret finder ud af, at faren, der var videnskabsmand, har arbejdet på en slags tidsmaskine, så de begiver sig ud på en eventyrlig rejse for at finde ham. Snart ender børnene på en fremmed planet, der herskes af en gigantisk ond hjerne kaldet The Black Thing.

Oprah Winfrey, Reese Witherspoon og Mindy Kaling skal spille hhv. Mrs. Which, Mrs. Whatsit og Mrs. Who, tre overnaturlige skabninger der hjælper hovedpersonen Meg med at finde vej gennem universet.

Lucky

Premiere 5. april .2018

 

Dramaet 'Lucky' handler om den 90-årige kæderygende ateist og alle de andre mærkværdige karakterer, som bor i hans afsidesliggende lille hjemby i den amerikanske ørken.

 

Efter at have overlevet alle sine jævnaldrende venner befinder Lucky sig ved et af livets skel og drager ud på en rejse for at finde sig selv.

The Post

Premiere 5. april.2018

Filmen 'The Post' handler om 'The Pentagon Papers' i 1971. Dele af dokumenterne blev først offentliggjort i The New York Times, og efterfølgende forsøgte Justitsministeriet at stoppe flere afsløringer i The Washington Post. Avisens leder og redaktør kæmpede for retten til at udgive materialet.

 

Dokumenterne afslørede bl.a., at præsidentens stab havde løjet om landets involvering i Vietnam-krigen. Ben Bradlee og Kay Graham, der ville have dokumenterne i avisen, spilles henholdsvis af Tom Hanks og Meryl Streep.

Charlie Chaplin - Moderne tider (1936)

Premiere 9. april 2018

Charlie Chaplin-filmen 'Moderne tider' arbejder den lille vagabond ved samlebåndet på en gigantisk fabrik, hvor han dag efter dag strammer skruer.

 

Efter kort tid føler han sig fremmedgjort fra sit arbejde, og helt galt går det, da han bliver udvalgt til et eksperiment med en ny maskine. Chefen tror, han er blevet vanvittig, og Charlie bliver indlagt på et sindssygehospital.

 

Siden ender han i fængsel, mistænkt for at være kommunist, da han har viftet med et rødt flag. Da han bliver løsladt igen, slår han pjalterne sammen med en forældreløs pige efterlyst af politiet.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk