Kommende film

DARKEST HOUR

Premiere: 25.01.2018

Filmen ’Darkest Hour’ er et historisk drama om Storbritanniens premierminister Winston Churchill, som vil lede et angreb mod Hitlers hær i de første år af Anden Verdenskrig. Nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa og truslen om invasion er nært forestående, og befolkningen er uforberedt, kongen er skeptisk, og Churchills eget parti konspirerer imod ham.

 

ET TYSK LIV - GOEBBELS' SEKRETÆR

Premiere: 25.01.2018

Dokumentarfilmen 'Et tysk liv - Goebbels' sekretær' handler om Brunhilde Pomsel, der arbejdede i hjertet af nazisternes propagandamaskine. Brunhilde fortæller om hendes oplevelser og private indtryk fra sin tid som sekretær og stenograf for Det Tredje Riges propagandaminister Joseph Goebbels.

 

I, TONYA

Premiere: 25.01.2018

Dramaet 'I, Tonya' handler om Tonya Harding, der har dyrket skøjteløb, siden hendes kontante og direkte følelseskolde mor pressede hende til at starte som fireårig. Som voksen er Tonya da også blandt nationens bedste, men hun er ulykkelig og forsøger at løsrive fra sig sit dominerende ophav ved at stikke af med barndomskæresten.

MAZE RUNNER 3: DØDSKUREN

Premiere 25.01.2018

Actionfilmen 'Maze Runner 3: Dødskuren' er filmatiseringen af James Dashners ungdomsbogserie. Thomas sætter det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner..

 

All the Money in the World

Premiere: 1.02.2018

Filmen 'All the Money in the World' handler om den rige forretningsmand J. Paul Getty, hvis barnebarn blev bortført af italienske kidnappere i 1973.Moren forsøger i samarbejde med en advokat at få den rige morfar til at hoste op med pengene, så drengen bliver løsladt.

 

 

Call Me By Your Name

Premiere: 1.02.2018

Det romantiske drama 'Call Me By Your Name' følger den 17-årige Elio i 1983, og henover sommerferien skal farens praktikant Oliver bo hos familien i Norditalien. Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver ikke kun en uforglemmelig tid, men en sommer i det smukke italienske landskab, der vil ændre deres liv for altid.

The Disaster Artist

Premiere 01.02.2018

Komedie-dramaet 'The Disaster Artist' er baseret på bogen af samme navn om den virkelige historie om produktionen af The Room, der er kendt som en filmhistoriens notorisk dårligeste film.

 

Vitello

Premiere 01.02.2018

Familiefilmen 'Vitello' handler om titelkarakteren, der bor sammen med sin mor i et rækkehus ved Ringvejen. På en måde er det okay at være Vitello. Han får masser af spaghetti med smør og riveost. Han har sine irriterende venner Max og Hasse, og han er også ven med møgungen William.

 

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk