Kommende film

Deadpool 2

Premiere 16. maj

 

Superheltefilmen 'Deadpool 2' er efterfølgeren til den populære filmatisering af Marvels tegneseriehelt. Den første film om den flabede superhelt var Deadpool fra 2016.

 

Efter at have overlevet et næsten fatalt bøffel-angreb, kæmper en vansiret kantinekok (Wade Wilson) for at blive byens hotteste bartender, mens han skal lære at leve med sin manglende smagssans.

Charmøren

Premiere 17. maj

 

Det danske drama 'Charmøren' handler om den iranske asylansøger Esmail, der desperat prøver at finde en dansk kæreste, så han kan blive i landet og få opholdstilladelse.

 

Tiden er ved at løbe ud, men så forelsker Esmail sig uventet i en ung kvinde, og samtidig begynder hans fortid at indhente ham...

Workshop

Premiere 17. maj

 

Dramaet 'Workshop' handler om teenagedrengen Antoine i Sydfrankrig, der sammen med en lille gruppe andre unge deltager i en skriveworkshop henover sommeren som led i deres jobaktivering.

 

De skal med hjælp fra den berømte forfatterinde Olivia sammen skrive en krimiroman.

Solo: A Star Wars Story

Premiere 23. maj 2018

 

Science fiction-filmen 'Solo: A Star Wars Story' er den anden film i rækken af Star Wars spin-offs - forgængeren var Rogue One: A Star Wars Story. Filmen handler om den unge Han Solo på hans første eventyr, hvor han bl.a. møder Chewbacca og Lando Calrissian.

 

Det er første gang, at Han Solo bliver portrætteret af en anden skuespiller end Harrison Ford.

 

C'est la vie!

Premiere 24. maj

 

Komediefilmen 'C'est la vie!' følger en brud og brudgom på den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre.

 

Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følges bryllupsfesten, gennem øjnene på dem. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.

 

Skjold & Isabel

Premiere 24. maj .2018

 

Den danske dokumentarfilm 'Skjold & Isabel' følger de to titelkarakterer på henholdsvis 17 og 18 år, som ikke længere er kærester, men vil for altid være hinandens første kærlighed.

 

En sårbar og fovirrende tid for de to hen over en lang sommer i København, hvor de prøver at definere hvem de selv er, både som par og hver for sig.

 

Breathe

Premiere 31. maj

 

Filmen 'Breathe' er en autentisk historie om Robin Cavendish og hans kone Diana. Robin bliver som 28-årig ramt af polio, der gør ham lammet fra halsen og ned.

 

Lægen siger, at han kun har tre måneder tilbage at leve, men ender med at begive sig ud i verdenen med Diana, i håb om at hjælpe andre med samme lidelse.

I Feel Pretty

Premeire 31. maj

 

Filmen 'I Feel Pretty' handler om kvinden Renee, der dagligt kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Men efter at hun ved et uheld falder og slår hovedet, vågner Renee og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet.

 

Fuld af ukuelig selvtillid kan hun nu leve et frygtløst og fejlfrit liv, men hvad sker der, når hun opdager, at hendes udseende slet ikke er forandret?

Isle of Dog

Premiere 31. maj

 

Animationsfilmen 'Isle of Dogs' foregår i en nær fremtid, hvor hunde er blevet så stor en belastning, at Japans præsident sender hele racen afsted for at bo på en øde skraldeø. Det passer dog ikke en modig 12-årig dreng, der savner sin firbenede ven og drager afsted til øen, for at finde ham.

 

Instruktøren Wes Anderson står tidligere bag The Grand Budapest Hotel og har før arbejdet med animation på Fantastic Mr. Fox.

 

Junglebanden

Premiere 7. juni

 

Animationsfilmen 'Junglebanden' handler om pingvinen Monrad og sin gruppe af venner, der forsøger at opretholde orden og retfærdighed i junglen, hvor de lever.

 

Nu møder de imidlertid deres hidtil største udfordring i form af den djævelske koalabjørn Igor og hans tungnemme bavianhåndlangere, som har planer om at udslette junglen, og alt hvad den indeholder!

 

Nok er Monrad en pingvin, men han har en tiger i sig, og sammen med resten af banden gør han sig klar til at redde dagen og uddele en god omgang koalabank!

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk