Kommende film

Dommerens valg

Premiere 23. august

 

Det britiske drama 'Dommerens valg' handler om Fiona Maye, en højtrespekteret dommer ved den britiske High Court, der står over for sit livs sværeste sag.

 

Som dommer i familieretten har Fiona haft mange dilemmaer inde på livet vedrørende børn, men da forældrene til den 17-årige Adam møder op, bliver arbejdet pludseligt mere personligt.

 

Adam er diagnosticeret med kræft, men eftersom han er medlem af Jehovas Vidner, må han ikke modtage den blodtransfusion, der kan redde hans liv. Istedet for at dømme sagen ud fra forældrenes og lægernes udsagn alene vælger Fiona at gå en kontroversiel vej og besøge Adam på hospitalet for at høre ham ad.

Maria by Callas

Premiere 23. august

 

Dokumentarfilmen 'Maria by Callas' handler om en af de mest kendte operasangerinder, som nu udkommer 40 år efter hendes død.

 

Fortællingen inkluderer nye videooptagelser og billeder af Maria, der aldrig har været offentlige før.

 

Callas nåede at synge 75 forestillinger og har haft flere store titelroller som i Puccinis 'Tosca' og i Beethovens 'Fidelio'

Papillon

Premiere 23.august 2018

 

Det biografiske drama 'Papillon' er instrueret af danske Michael Noer og er en genindspilning af filmen med samme titel fra 1973.

 

Fortællingen følger den handlekraftige, unge svindler Henri 'Papillon' Charrière, der ender i et berygtet fangelejr i Fransk Guyana efter at være dømt til livsvarigt fængsel for et mord, han ikke har begået.

 

Besat af at slippe væk og genvinde sin frihed, indleder han et samarbejde med den intellektuelle outsider Louis Dega, og deres forhold bliver essentielt for begges overlevelse på stedet.

 

De Utrolige 2

Premiere 30.august 2018

 

Animationsfilmen 'De Utrolige 2' er en efterfølger til Pixars populære familiefilm De Utrolige fra 2004, der fulgte en superhelte-families uortodokse problemer.

 

Store ødelæggelser og et generelt dalende ry i medierne har betydet, at superhelte-gerningen er blevet gjort ulovlig. Men de tidligere helte kontaktes af rigmanden Winston, der sammen med sin søster Evelyn, vil genskabe superheltenes status i samfundet.

 

Dertil skal de dog bruge Elastipigen, der rodes ind i en kompliceret sag med en mystisk superskurk. Det efterlader en fortvivlet Hr. Utrolig alene hjemme med børnene - og med en hyperaktiv dreng, en teenagepige og et spædbarn med ukontrollerede superkræfter, får farmand sin sag for.

Lykke-Per

Premiere 30. august

 

Filmen 'Lykke-Per' er baseret på den delvist selvbiografiske roman af Henrik Pontoppidan fra 1898.

 

På jagt efter lykken flytter Per væk fra Jylland og sin strenge opvækst i et religiøst hjem, og sætter sejl mod København for at studere til ingeniør og realisere et energiprojekt, baseret på vind- og bølgeenergi.

 

I hovedstaden får Per kontakt med Ivan fra den rige jødiske familie Salomon, som fascineres af Pers ambitioner, og som vil hjælpe ham med at føre det ud i livet. Hos familien Salomon får Pers projekt næring, og Per forelsker sig i datteren Jakobe, og hun fascineres af Pers ihærdighed og må til sidst give efter for kærligheden.

 

Mile 22

Premiere 30. august

 

Filmen 'Mile 22' handler om en officer i den amerikanske efterretningstjeneste, der skal med hjælp fra en tophemmelig enhed smugle en politibetjent med følsomme oplysninger ud af landet.

 

Men det viser sig at være en langt sværere operation end antaget, da mange er interesserede i oplysningerne og ikke alt er, som det ser ud til.

 

Actionfilmen er instrueret af Peter Berg, og på rollelisten ses bl.a. Mark Wahlberg og John Malkovich. Instruktøren har flere gange arbejdet sammen med Wahlberg, senest med Patriots Day.

Ordets magt

Premiere 30. august 2018

 

Det franske drama 'Ordets magt' følger den unge franske kvinde Neïla Salah, der trods en opvækst under fattige kår er kommet ind på jurastudiet, hvor hun bl.a. undervises af den anerkendte Pierre Mazard.

 

Mazard er en brilliant underviser, men også en provokatør, som har svært ved ikke at dele ud af sine både sexistiske og racistiske holdninger.

 

Efter at have ført sig frem på det groveste overfor Neïla, får Pierre en velfortjent reprimande af universitetets ledelse og tvinges til at coache Neïla op mod skolens prestigefyldte konkurrence i retorik på højeste niveau.

 

The Raft

Premiere 5. september 2018

 

Den svenske dokumentarfilm 'The Raft' foregår i 1973, hvor en videnskabsmand eksperimenterede med at sende fem mænd og seks kvinder tværs over Atlanterhavet på en lille flåde uden motor.

 

Manden bag var den mexicanske antropolog Santiago Genovés, som ville undersøge, hvordan vi mennesker opfører os overfor hinanden, når vi er under pres.

 

Santiago Genovés havde håndplukket de elleve forsøgspersoner fra rundt omkring i verden med det formål at mikse religion, køn og nationalitet for at maksimere spændingerne ombord.

 

Den dag på stranden

Premiere 6. september 2018

 

Filmen 'Den dag på stranden' foregår i Dorset, hvor et ungt par i 1962 fejrer på et badehotel, at de er nygifte.

 

Florence er af fin familie og musikalsk engageret, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår. Alligevel finder de sammen i fælles interesser og sjælfuld betagelse, men bryllupsnatten ender som en smerteligt ydmygende affære for dem begge.

 

Deres valg kommer til at mærke dem for resten af livet.

 

Hovedrollen bliver spillet af Saoirse Ronan, som har medvirket i dramaerne Brooklyn og Lady Bird.

Skjelvet

Premiere 6. september 2018

 

Thrilleren 'Skjelvet' foregår i Oslo, hvor tegn tyder på, at man kan forvente et stort fremtidig jordskælv i storbyen, som er på størrelse med et der ramte i 1904 med 5,4 på Richterskalaen.

 

Katastrofefilmen er instrueret af filmfotografen bag Headhunterne og Flaskepost fra P og er en fortsættelse til den norske film Bølgen fra 2015 om en tsunami-bølge, der rammer den norske fjord Geiranger, hvor Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp også spiller hovedrollerne.

 

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk