Kommende film

DOBBELTSPIL

Premiere 18.01.2018

Filmen 'Dobbeltspil' (Backstabbing for Beginners) er inspireret af den sande historie om danskeren Michael Soussan, der fik job i FN’s humanitære hjælpeprogram Oil for Food i 1996. Jobbet, der er en regulær drømmestilling for Soussan, medfører usædvanligt hårdt arbejde, da han bliver sendt fra FN-hovedkvarteret i New York til kaotiske Bagdad, hvor ustabilitet og korruption hersker.

 

DOWNSIZING

Premiere 18.01.2018

Filmen 'Downsizing' er en satirisk fortælling om et ægtepar, der lader sig skrumpe.Konceptet præsenteres af en videnskabsmand for at redde planeten. Grådigheden overskygger dog hurtigt de fine hensigter, og snart er "downsizing" vejen til det lette liv. Komedie-dramaet er instrueret af manden bag The Descendants, og har Matt Damon og Kristen Wiig på rollelisten.

 

FRA BALKONEN

Premiere 18.01.2018

I dramaet 'Fra balkonen' er instruktøren Ole Giæver atter hovedperson i sin egen film ligesom med Mod naturen.Hvad ville der ske, hvis du tog en pause fra den trædemølle, vi kalder livet, og spurgte dig selv: Hvordan er jeg endt her? Er tingene som jeg havde forestillet mig, at de ville være? Hvordan fortsætter jeg med at leve, selvom jeg ved, at solen vil brænde ud, og alting omkring mig vil forsvinde?

 

WONDERSTRUCK

Premiere 18.01.2018

I dramaet 'Wonderstruck' rejser 12-årige Ben alene fra Minnesota til New York i 1977 for at finde sin far, hvis identitet aldrig blev afsløret, før hans mor døde. Fortællingen følger også den jævnaldrende Rosa i 1927, der er stukket af fra sin strenge far for at tage til samme storby.

 

DARKEST HOUR

Premiere: 25.01.2018

Filmen ’Darkest Hour’ er et historisk drama om Storbritanniens premierminister Winston Churchill, som vil lede et angreb mod Hitlers hær i de første år af Anden Verdenskrig. Nazisternes ustoppelige krigsmaskine ruller henover Vesteuropa og truslen om invasion er nært forestående, og befolkningen er uforberedt, kongen er skeptisk, og Churchills eget parti konspirerer imod ham.

 

ET TYSK LIV - GOEBBELS' SEKRETÆR

Premiere: 25.01.2018

Dokumentarfilmen 'Et tysk liv - Goebbels' sekretær' handler om Brunhilde Pomsel, der arbejdede i hjertet af nazisternes propagandamaskine. Brunhilde fortæller om hendes oplevelser og private indtryk fra sin tid som sekretær og stenograf for Det Tredje Riges propagandaminister Joseph Goebbels.

 

I, TONYA

Premiere: 25.01.2018

Dramaet 'I, Tonya' handler om Tonya Harding, der har dyrket skøjteløb, siden hendes kontante og direkte følelseskolde mor pressede hende til at starte som fireårig. Som voksen er Tonya da også blandt nationens bedste, men hun er ulykkelig og forsøger at løsrive fra sig sit dominerende ophav ved at stikke af med barndomskæresten.

MAZE RUNNER 3: DØDSKUREN

Premiere 25.01.2018

Actionfilmen 'Maze Runner 3: Dødskuren' er filmatiseringen af James Dashners ungdomsbogserie. Thomas sætter det sidste ind for at finde en kur mod den altødelæggende sygdom, der forvandler mennesker til zombie-lignende væsner..

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk