Kommende film

A Ciambra - et hjørne af Italien

Premiere 12. juli 2018

 

Filmen 'A Ciambra - et hjørne af Italien' fortæller om roma-folket i den kriseramte syditalienske Calabrien-region og følger 14-årige Pio Amatos' overgang fra pubertet til voksenlivet.

 

Drengen bor i en ghetto med sin familie, hvor han desperat ønsker at blive voksen og få respekt. Men man skal være varsom med sine ønsker, for da storebroren havner i fængsel, må Pio tage ansvaret for familiens overlevelse i egne hænder.

Bergman - Et år, et liv

Premiere 12. juli 2018

 

Dokumentarfilmen 'Bergman - Et år, et liv' handler om den svenske filminstruktør og manuskripforfatter Ingmar Bergman, som ville have fyldt 100 år i juli 2018.

 

Filmskaberen står som en af de største af sin slags, og hans værker spænder over næsten 60 år med højdepunkter som Det syvende segl, Persona og Fanny og Alexander.

 

Bergman blev født i 1918 som søn af en præst, og de religiøse temaer præger ofte hans film. Danske Bille Augst instruerede den biografiske spillefilm (og TV-miniserie) 'Den gode vilje' om Bergmans forældre, men den nye dokumentar stiller helt skarpt på selve manden.

Hotel Transylvania 3

Premeire 12. juli 2018

 

I animationsfilmen 'Hotel Transylvania 3: Monsterferie' er de velkendte gyser-figurer tilbage - og denne gang står den på sommerferie.

 

Efter at have kæmpet mod Van Helsing-slægten i årtier og holdt sit monster-hotel kørende trænger Dracula efterhånden til en ferie. Så datteren Mavis overrasker Drac og resten af monster-familien med en krydstogtferie.

 

Dracula har ikke datet i mange år, men mødet med den menneskelige kaptajn, Eunice, tænder en ny glød i vampyren. Den stormende forelskelse viser sig dog ikke at være helt ufarligt.

Skyscraper

Premeire 12. juli 2018

 

Filmen 'Skyscraper' følger Will Ford, en tidligere FBI gidselforhandler og krigsveteran, som arbejder med at vurdere sikkerheden i højhuse.

 

Will er på opgave i Kina, da verdens højeste og mest sikre bygning bryder i brand, og han får skylden for det.

 

Nu må han forsøge at finde de skyldige, rense sit navn og på en eller anden måde redde sin familie, som er fanget i bygningen… på en etage over hvor det brænder.

 

Danske Roland Møller spiller en af skurkene overfor Dwayne Johnson.

Landet af glas

Premeire 19. juli 2018

 

Den danske fantasyfilm 'Landet af glas' handler om den unge dreng Jas, som bor alene på et nedlagt gartneri sammen med sin far, der er lastbilchauffør og ofte er væk.

 

En dag finder Jas en pige og en gammel dame, der skjuler sig i familiens lade. De kalder sig Neia og Alva, ser underlige ud og siger, at de er en slags elver, der ikke kan vende tilbage til deres hjem dybt inde i skoven.

 

Mamma Mia 2: Here We Go Again!

Premiere 19. juli 2018

 

I musicalen 'Mamma Mia 2: Here We Go Again!' har Donnas datter, Sophie, overtaget hotellet, som hun nu knokler for at genåbne med en kæmpe fest til ære for sin mor.

 

Som dagen nærmer sig, begynder Sophie at tænke tilbage på sin mors fortid - nærmere bestemt den sommer, hvor Donna flyttede til øen og mødte Sophies tre fædre, Bill, Harry og Sam.

 

For hvordan gik det egentligt til, at Donna blev gravid med hele tre mænd, og hvem af de dejlige herre, var i virkeligheden hendes sande kærlighed?

Sicario 2: Soldato

Premiere 19. juli 2018

 

Filmen ’Sicario 2: Soldato’ er en opfølger til Denis Villeneuves Oscar-nominerede action-thriller Sicario fra 2015.

 

I denne to’er eskalerer krigen mod narko ved den amerikansk-mexicanske grænse, da narkokartellerne er begyndt at smugle terrorister over grænsen. For at bekæmpe kartellerne genforenes agent Matt Graver med den tvetydige Alejandro, som man kender fra den første film.

 

Huset ved havet

Premeire 26. juli 2018

 

Dramaet 'Beast' handler om et isoleret lille øsamfund, hvor den unge kvinde Moll forelsker sig i den gådefulde outsider Pascal.

 

Pascal hjælper Moll med at bryde fri fra hendes undertrykkende familie, men da han pludselig mistænkes for en række brutale mord, må Moll vælge om hun vil stå ved Pascals side og forsvare ham.

 

Bien Maja

Premiere 26. juli 2018

 

Animationsfilmen 'Bien Maja 2: På nye honningeventyr' er fortsættelsen til Bien Maja, der handler om den lille vakse bi.

 

Bien Maja har en drøm om at deltage i De Olympiske Lege for honningbier! Men desværre har biernes kejserinde helt andre planer og gjort krav på halvdelen af den honning, som Maja og de andre bier har høstet.

 

Derfor bliver der ikke mulighed for Maja at træne til Honning-Legene, men vores hovedperson giver ikke op. Sammen med sin gode ven Willi tager de sammen til kejserinden for at ændre hendes mening.

Hotel Artemis

Premiere 26. juli 2018

 

Actionfilmen 'Hotel Artemis' foregår i 2028 og handler om et hemmeligt hospital, der kun behandler kriminelle med medlemskab.

 

Sygeplejersken, der har styret hospitalet i 22 år, har aldrig før haft problemer med stedets strenge politik om, at INGEN af patienterne må slå hinanden ihjel, mens de er indlagt. En regel, der snart udfordres på det kraftigste, da en værdifuld genstand medbringes.

 

Jodie Foster, Jeff Goldblum, Sofia Boutella og Sterling K. Brown ses på rollelisten, mens medskribenten bag Iron Man 3, Drew Pearce, debuterer som instruktør.

 

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk