Kommende film

Molly's Game

Premiere: 22.02.2018

Dramaet 'Molly's Game' er baseret på den virkelige historie om Molly Bloom, som beskrevet i hendes selvbiografi af samme navn.

 

Molly er professionel skiløber, men efter en slem skade beslutter hun sig for at flytte til Los Angeles. I Englenes by bliver hun en del af en underverden med eksklusive pokerspil, hvor kendisser og mangemillionærer brænder deres formuer af.

The Shape of Water

Premiere: 22.02.2018

Filmen 'The Shape of Water' er et overnaturligt eventyr, der foregår op til Den Kolde Krig i USA i 1963.

 

Vi befinder os på et tophemmeligt regeringsanlæg, hvor den stumme Elisa er rengøringsassistent. Ved et tilfælde opdager hun, at et væsen, der bedst kan beskrives som en krydsning mellem et menneske og en fisk, holdes fanget i et forsøgslaboratorium.

Game Night

Premiere 22.02.2018

Komediefilmen 'Game Night' følger en gruppe venner, der skal mødes til deres sædvanlige spilleaften, men pludselig skal de løse et mordmysterie.

 

En fra gruppen bliver pludselig kidnappet, men er det bare en del af spillet? I løbet af én vanvittigt kaotisk nat, finder gruppen sig trukket ind i et farligt spil, hvor det ene spor leder videre til det næste.

Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn

Premiere 01.03.2018

Animationsfilmen 'Cirkeline, Coco og det vilde næsehorn' er instrueret af manden bag de tidligere spillefilm om den populære tegnefilmsfigur, bl.a. Cirkeline og verdens mindste superhelt.

 

Cirkeline får en hjerteveninde med prinsessenykker, og Ingolf møder et næsehorn, der er træt af at være den lille.

Red Sparrow

Premiere 01.03.2018

Filmen 'Red Sparrow' følger den unge kvinde Dominika Egorova, der må stoppe sin karriere som ballerina, efter hun kommer alvorligt til skade.

 

Tvunget af omstændighederne bliver hun manipuleret til at blive en del af den hemmelige efterretningstjeneste, ”Sparrow”, der træner exceptionelle unge mennesker til at bruge deres kroppe og sind som våben.

The Florida Project

Premiere 01.03.2018

I dramaet 'The Florida Project' følges Halley, der bor sammen med sin seksårige datter Moonee på det farvestrålende motorvejsmotel, The Magic Castle, i Orlando Florida. Her lever de sammen med andre hjemløse lige udenfor Disney World. Mens Halley prøver at hustle sig til penge til næste uges husleje, formår Moonee og hendes venner at gøre hver dag til et eventyr med ekspeditioner i området og narrestreger med de andre beboere og motelpasseren Bobby.

120 slag i minuttet

Premiere 08.03.2018

Filmen '120 slag i minuttet' handler om en gruppe homoseksuelle aktivister i starten af 1990erne i en tid præget af en aids-epidemi.

Frustrationen vokser blandt aktivisterne i 'Act Up', som tvinges til at tage drastiske metoder i brug for at blive hørt. Og parallelt med det store drama, kæmper hver især med kærligheden, håbet og døden.

Askedrengen - I troldkongens sal

Premiere 08.03.2018

Adventurefilmen 'Askedrengen - I troldkongens sal' foregår i Norge en gang for længe siden. Den fattige bondesøn Espen Askeladd og hans brødre tager på en farlig rejse for at redde kongens prinsesse, så de kan bruge belønningen til at genopbygge familiens gård. Prinsessen er blevet kidnappet af en grusom trold, der siges at være umulig at kæmpe...

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk