Kommende film

Syrien

Premiere 21. juni. 2018

 

Dramaet 'I Syrien' følger Oum i krigsramte Aleppo gennem et enkelt døgn, mens hun forsøger at beskytte sin familie og husgæster i sin lejlighed.

 

Lejligheden er den sidste beboede i ejendommen i Damaskus, og mens familien gemmer sig, hører de bomberne falde og skudsalver, men dette er en del af dagligdagen.

Love, Simon

Premiere 21. juni. 2018

 

Filmen 'Love, Simon' handler om teenageren Simon og hans forsøg på at springe ud på den helt rigtige måde.

 

Han lever et almindeligt liv som del af en vaskeægte kernefamilie i en amerikansk forstad. Hverdagen går med de sædvanlige gymnasiepligter samt med at hænge ud med vennerne. Men på trods af den omfattende støtte på hjemmefronten og i skolen bærer Simon på en stor hemmelighed.

Ocean's 8

Premeire 21. juni

 

Krimien 'Ocean's 8' (Ocean's Eight) er et kvindeligt spinoff til Steven Soderberghs Ocean's Eleven.

 

Den nye film følger en gruppe kvindelige svindlere med Debbie Ocean i spidsen (søster til George Clooneys Danny Ocean), som planlægger et umuligt kup til New York City's Met Gala.

 

Debbies mål er nemlig at stjæle en diamanthalskæde værdisat til over 150 mio. dollars. Problemet er, at den befinder sig i en beskyttet boks dybt under jorden.

Violinisten

Premeire 21. juni

 

Det finske drama 'Violinisten' handler om den berømte Karin Nordström, som skader sin hånd i en bilulykke og medfører, at hun ikke længere er i stand til at være violinist.

 

Musikeren prøver at finde mening ved at undervise og forelsker sig hurtigt i den 20 år yngre elev Antti. Umiddelbart passer de ikke sammen, men de har begge stor passion for musikken, og måske kan Karins drømme stadig gå i opfyldelse.

 

Du er den' (Tag)

Premeire 28. juni

 

Komediefilmen 'Du er den' (Tag) følger en gruppe tidligere klassekammerater, der har haft gang i en seriøs omgang tagfat de sidste 30 år.

 

Legen bliver dog gradvist mere og mere ekstremt, og det kræver, at vennegruppen kan rejse hele USA rundt for at følge med.

 

Komedien har en stærk rolleliste med Jeremy Renner, John Hamm, Jake Johnson, Hannibal Buress og Ed Helms i hovedrollerne.

 

Far til fire i solen

Premiere 28. juni. 2018

 

I familiefilmen 'Far til fire i solen' er familien rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge.

 

Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget.

 

Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie bl.a. bestående af Fars gamle skolekammerat, Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far for hans manglende evner ud i fysisk udfoldelse.

Racer and the Jailbird

Premiere 7. juni. 2018

 

I gyseren 'Hereditary' står familien Graham overfor begravelsen af bedstemoderen Ellen, der haft et anstregt forhold til sin datter, Annie. Men da familien rammes af endnu en tragedie splitter det dem ad, og midt i sorgen begynder Annie at søge efter alternative måder at komme i kontakt med de afdøde.

 

Men det skulle hun aldrig have gjort, for hun kommer nemlig på sporet af en skræmmende familiehemmelighed og den ondsindede skæbne, som synes at vente dem.

 

Huset ved havet

Premeire 28. juni

 

Familiedramaet 'Huset ved havet' handler om tre midaldrende søskende, der samles i deres barndomshjem ved kysten uden for Marseille efter deres far har lidt et slagtilfælde.

 

I forbindelse med genforeningen, begynder konflikter at opstå, fortidens spøgelser melder sig, mens nye muligheder opstår - også på kærlighedsfronten.

 

Samlet igen begynder fortidens spøgelser at melde sig.

 

Skytsenglen

Premiere 28. juni

 

Thrilleren 'Skytsenglen' er baseret på den sande historie om det såkaldte hypnosemord, der fandt sted i København i 1951.

 

Et mislykket bankrøveri resulterer i et brutalt dobbeltmord. Politiet fanger hurtigt den skyldige, 28-årige Pelle Hardrup. Men der er noget mystisk ved hele affæren, og især gerningsmanden, som synes at have været i en form for trance.

 

Kriminalbetjent Anders Olsen efterforsker sagen, der leder ham på sporet af Pelles ven og tidligere cellekammerat, Bjørn Schouw Nielsen, som bl.a. har gjort sig i hypnose og psykisk manipulation.

Ant-Man and the Wasp

Premiere 5. juli

 

Filmen 'Ant-Man and the Wasp' (Ant-Man 2) er Marvels efterfølger til superheltefilmen Ant-Man.

 

Paul Rudd spiller igen Scott Lang, der iført sin Ant-Man-dragt kan kontrollere insekter og skrumpe til myrestørrelse.

 

Det er hændelserne i Captain America: Civil War, der ligger til grund for filmens handling, hvor Lang skal balancere livet som superhelt og far.

 

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk