Kommende film

Avengers: Infinity War

Premiere 25. april.2018

 

Superheltefilmen 'Avengers: Infinity War' er den tredje film med de oprindelige superhelte: Captain America, Iron Man, The Hulk, Thor, Hawkeye og Black Widow.

 

Heltene og deres allierede har adskillige gange stået over for modstandere, der er for mægtige til at besejre for de enkelte individer. Men nu står gruppen over for en ny, kosmisk trussel i form af Thanos

Dalida

Premiere 26. april .2018

 

Det biografiske drama 'Dalida' handler om Dalida Khalil, der blev en verdensberømt popdiva.

 

Selvom hun var født i Kairo, blev den smukke Khalil en af Frankrigs største sangstjerner i 1950’erne og 1960’erne og solgte mere end 130 millioner plader på verdensplan.

 

Sangerinden levede et ekstravagant liv med succes, rigdom, horder af fans og mange mænd. Men livet med berømmelse havde en høj personlig pris for stjernen.

Lady Bird

Premiere 26. april .2018

 

Ungdomsfilmen 'Lady Bird' følger Christine, der ønsker at blive færdig med sin kristne High School i Sacramento og flytte til Østkysten for at starte på et College.

 

Livet er heller ikke let på hjemmefronten, hvor faren er arbejdsløs, og moren kritiserer hende konstant.

Alt for min søn

Premiere 3. maj 2018

 

Det franske drama 'Alt for min søn' følger Myriam og Antoine, der har valgt at gå fra hinanden og nu har fælles forældremyndighed over deres søn, Julien.

 

Drengen bliver snart gidsel mellem en jaloux og voldelig far og en plaget mor, og Julien presses til det yderste for at forhindre det værste i at ske

 

Truth or Dare

Premiere 3. maj

 

Gyser-thrilleren 'Truth or Dare' handler om et harmløst spil af 'sandhed eller konsekvens', der får dødelig udgang, da nogen eller noget begynder at afstraffe dem, som lyver eller ikke vil spille med.

 

Rollelisten består bl.a. af Lucy Hale og Tyler Posey, der måske bedst er kendt fra tv-seriens verden med henholdsvis 'Pretty Little Liars' og 'Teen Wolf', og instruktøren står tidligere bag Kick-Ass 2.

 

Just Getting Started

Premiere 3. maj .2018

 

I action-komedien 'Just Getting Started' skal en pensioneret FBI-agent og pensioneret mafia-advokat glemme deres stridigheder og samarbejde for at afværge en mafia-likvidering på deres alderdomshjem.

 

Filmen har Morgan Freeman og Tommy Lee Jones i hovedrollerne sammen med bl.a. Rene Russo, og er instrueret af manden bag 'Bull Durham' og 'Tin Cup'.

 

Mesterdetektiven Sherlock Gnomes

Premiere 3. maj

 

Animationsfilmen 'Mesterdetektiven Sherlock Gnomes' er efterfølgeren til Gnomeo & Julie.

 

Havenisser over alt i London bliver kidnappet, og Sherlock Gnomes og hans tro væbner Dr. Watson skal nu opklare mysteriet. Det bliver starten på en vild rejse igennem Englands hovedstad, hvor alverdens farer truer.

The Journey

Premeire 3. maj

 

Det historiske drama 'The Journey' følger de to politiske fjender Ian Paisley og Martin McGuinness.

 

De to rivaler bliver presset til at tage på en tur sammen, der ender med at have konsekvenser for Nordirlands politiske konflikt.

 

Rollelisten byder bl.a. på Timothy Spall, der tidligere har medvirket i dramaet The Party.

Farvel til Tyskland

Premiere 9. maj

 

Komedie-dramaet 'Farvel til Tyskland' foregår efter 2. verdenskrig er slut, og de allierede har overtaget magten i Tyskland.

 

De jøder, der har overlevet Holocaust, er blevet placeret i amerikanske rehabiliteringslejre, hvor vi følger David Bermann og hans venner, der alle hurtigst muligt ønsker at forlade Tyskland og rejse til USA. Men det er ikke helt billigt.

 

Foxtro

Premiere 9. maj

 

Dramaet ’Foxtrot’ følger forældreparret Michael og Dafna, der bor i Tel Aviv, da de modtager den tragiske nyhed om, at deres søn Jonathan er omkommet i krigen.

 

De israelske militærmyndigheder vil dog ikke informere det sorgramte ægtepar om, hvor eller hvordan deres søn døde. Ej heller vil de afsløre om hans krop overhovedet er blevet fundet.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk