Kommende film

Tomb Raider

Premiere: 15.03.2018

Action-eventyret 'Tomb Raider' er et reboot af filmserien om Lara Croft, og skildrer begyndelsen for arkæologen på sin første ekspedition. Lara Croft er datteren af en excentrisk eventyrer, der forsvandt for syv år siden. Nu er hun 21 år, uden retning i livet, og nægter at overtage styringen af faderens forretningsimperium. Hun vil finde ud af sandheden om sin far og begynder at efterforske mysteriet. Hans sidste, kendte opholdssted er et gravkammer på en mytisk ø, og det bliver en rejse med livet som indsats for den unge arkæolog.

 

Vores livs ferie

Premiere: 15.03.2018

Komedie-dramaet 'Vores livs ferie' handler om John og Ella Robina, som har været sammen i 50 år. Parret har haft et langt og lykkeligt ægteskab men er nu ved vejs ende. Ella har kræft og John lider af Alzheimers. Derfor har hun besluttet at stoppe behandlingen for at tage på et sidste eventyr med John. Sammen tager på roadtrip i deres gamle autocamper, mens deres to voksne børn derhjemme er ved at gå fra forstanden af bekymring. På deres rejse oplever Ella og John lidt af hvert, mens de, på grund af hans sygdom, genoplever ting og konflikter fra fortiden.

Den 12. mand

Premiere 22.03.2018

Filmen 'Den 12. mand' centreres omkring Jan Baalsruds flugt fra nazisterne under Anden Verdenskrig. Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskekutter overraskes af tyske soldater. 11 mand bliver tortureret og dræbt, og kun den 12. undslipper. Skudsåret i foden, gennemblødt og med hundrede meters forspring flygter Jan Baalsrud ud i den nådesløse, nordnorske vinter med Gestapo i hælene

 

Hulemanden Sten

Premiere 22.03.2018

Animationsfilmen 'Hulemanden Sten' (Early Man) foregår i forhistorisk tid, nærmere bestemt stenaldertiden.

 

Her bor den modige hulemand Sten og hans bedste ven Grøffe i et lille hyggeligt samfund. Sten drømmer om at jage mammutter og i det hele taget tage på eventyr, men eventyret ender med at finde ham.

 

Den mægtige Lord Snøp fra bronzealderbyen invaderer nemlig den idylliske dal, og nu må Sten samle klanen i et forsøg på at vinde dalen tilbage, og slaget kommer til at foregå på en forhistorisk fodboldbane.  

 

Hver dag

Premiere 22.03.2018

Filmen 'Hver dag' handler om den 16-årige pige Rhiannon og en mystisk sjæl ved navn A, der bor i en ny krop hver dag.

 

Parret mærker kærligheden mellem dem, men det er ikke let, når man ikke ved hvad eller hvem den næste dag bringer, og sammen står de overfor deres livs sværeste beslutning.

 

Montparnasse Bienvenüe

Premiere 22.03.2018

Filmen 'Montparnasse Bienvenüe' følger den unge kvinde Paula, der er på kanten af et nervøst sammenbrud efter hendes kæreste gennem 10 år har forladt hende. Paula nægter at være offer og forsøger ihærdigt at opretholde et billede af, at hun har alt under kontrol, men hendes klodsede ivrighed gør det svært at holde fast på veninder, mænd og jobs, der alle forsvinder så hurtigt, som de kommer.

 

Så da eks-kæresten dukker op midt i kaosset, står Paula over for et afgørende valg.

Pacific Rim 2: Uprising

Premiere 22.03.2018

Science fiction-filmen 'Pacific Rim 2: Uprising' er efterfølgeren til Pacific Rim, instrueret af Guillermo del Toro. Fortsættelsen følger den oprørske og engang lovende Jaeger pilot Jake Pentecost, hvis far Stacker gav sit liv for at redde menneskeheden i den første film. Jake har opgivet sin træning og lever nu i en kriminel underverden, men da en ustoppelig trussel truer og bringer verden på randen af sammenbrud, får han en chance af sin søster Mako, som leder en ny generation af modige piloter.

Peter Kanin

Premiere22.03.2018

Familiefilmen 'Peter Kanin' er baseret på Beatrix Potters klassiske børnebog om en oprørsk kanin, der forsøger at snige ind i en landmands køkkenhave.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk