Kommende film

Book Club

Premiere 9. august

 

Komedien 'Book Club' handler om fire modne veninder, der har kendt hinanden i over 30 år.

 

Kvinderne lever vidt forskellige liv. Vivian er en travl forretningskvinde, der kun nyder uforpligtende forhold, Diane er blevet enke, Sharon er stadig ikke kommet videre fra sin skilsmisse, og Carols ægteskab er i krise.

 

Veninderne holder dog kontakten ved lige via en månedlig bogklub, og da E.L. James' erotiske bestseller Fifty Shades of Grey kommer på banen, sætter romanens frække indhold venindernes egne romantiske situation på dagsordenen.

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Premiere 9. august

 

Filmen 'Don't Worry, He Won't Get Far on Foot' fortæller den autentiske historie om satiretegneren John Callahan, der efter en ulykke bliver lammet og ender i kørestol.

 

Før ulykken var den unge John dybt alkoholiseret, men da han mister sin førlighed, må han træffe nye beslutninger om, hvad han vil med sit liv.

 

Problemet er, at livet som handikappet kun kaster brænde på Johns eget bål af selvmedlidenhed og den dertilhørende tørst. Men da alt står værst til, opdager John, at han kan lave satiretegninger med en sort humoristisk vinkel på livets mange rådne situationer. Snart er John på vej til et nyt og bedre liv.

Sweet Country

Premiere 9.august 2018

 

Western-krimien 'Sweet Country' foregår i 1920ernes Australien, der er præget af lovløshed.

 

Ligesom USA i 1800-tallet er den støvede nybyggertid præget af racisme mellem den tilflyttede, britiske kolonimagt og det oprindelige folk, aboriginerne.

 

Da aboriginer-landmanden Sam Kelly skyder en hvid mand i selvforsvar, flygter han og hustruen fra en gruppe ordenshåndhævere, der tror, at gerningen var overlagt.

 

The Meg

Premiere 9.august 2018

 

Hajfilmen 'The Meg' er baseret på romanen af samme navn skrevet af Steve Alten.

 

Et dybhavs-observationsfartøj bliver voldsomt beskadiget i Stillehavet efter et sammenstød med den over 20 meter lang monsterhaj, kendt som Megalodon, der ifølge videnskaben burde have været uddødt i millioner af år.

 

Da besætningen er i livsfare, sendes dybhavs- og redningseksperten Jonas Taylor ud for at redde mandskabet sammen med en oceanograf og hans datter Suyin.

Det tredje mord

Premeire 16. august

 

Det japanske krimidrama ’Det tredje mord’ følger advokaten Shigemori, som skal forsvare manden Misumi, der er anklaget for mord og røveri.

 

Misumi har tidligere har siddet i fængsel for et mord begået for 30 år siden, så forsvarsadvokatens sag virker tabt på forhånd.

 

Men retssagen når dårligt nok i gang, før klienten ud af det blå erklærer sig skyldig - til trods for udsigten til en dødsstraf. Shigemori begynder nu for alvor at tvivle på, om hans klient virkelig også er skyldig, og advokaten må derfor grave dybere end forventet.

 

Lawrence af Arabi

Premeire 16. august

 

Storfilmen 'Lawrence af Arabia' er David Leans episke fortælling om eventyreren T.E. Lawrences usædvanlige liv.

 

David Leans syvdobbelte Oscar-vinder maler et komplekst portræt af den gådefulde, veluddannede britiske løjtnant, der samlede arabiske stammer i kamp mod tyrkerne under 1. verdenskrig.

 

Filmens lange ørken-sekvenser i det overvældende bredformat sætter sig på nethinden, og Maurice Jarres iørefaldende musik er en klassiker i dag. Instruktøren står også bag de kritikerroste film Doktor Zivago og Broen over floden Kwai.

Nancy

Premiere 16. august 2018

 

Filmen 'Nancy' følger en ensom kvinde, hvis liv ændrer sig radikalt, da hun ser en nyhedsudsendelse.

 

For 30 år siden blev en lille pige kidnappet, og hendes forældre har aldrig givet op på at finde hende.

 

Politiet har i den anledning tegnet et bud på, hvordan barnet kunne se ud som voksen. Ligheden med hovedpersonen Nancy er slående, og snart er hun overbevist om, at hele hendes liv har været en løgn.

 

Men da Nancy kontakter forældreparret, starter en lavine af begivenheder med alvorlige konsekvenser. For er hun overhovedet det barn, de søger? Eller har den underlige eneboer helt andre motiver?

 

The Equalizer 2

Premeire 16. august 2018

 

Actionthrilleren 'The Equalizer 2' er efterfølgeren til The Equalizer, der handler om den stilfærdige og farlige Robert McCall.

 

Plottet er indtil videre ukendt, men Denzel Washington vender tilbage i rollen som McCall.

 

The Spy Who Dumped Me

Premiere 16. august 2018

 

I action-komedien 'The Spy Who Dumped Me' er det Audreys 30-års fødselsdag, som bliver fejret sammen med sin bedste veninde Morgan.

 

Audrey er lige blevet single, efter hendes kæreste Drew slog op i en sms, men dagen efter dukker han pludselig op og fortæller, at han er spion. De bliver dog hurtigt afbrudt, da en gruppe snigmordere angriber dem i lejligheden.

 

Drew beder Audrey om at aflevere en pakke i Europa, for ellers vil mange mennesker dø. Sammen med Morgan flygter de for at udføre opgaven og opdager en hemmelig spionverden, imens en britisk agent er lige i hælene på dem..

Wonderful Copenhagen

Premiere 16. august 2018

 

Dramaet 'Wonderful Copenhagen' handler om en ung østeuropæisk kvinde, der tager til Danmark for at arbejde, men tvinges ud i prostitution af bagmænd.

 

Da Tanja åbner en café i Kødbyen på Vesterbro, bliver hun uforvarende del af hændelserne, og får indblik i et miljø hun ikke kendte eksistensen af. Tanja vikles ved tilfældigheder ind i den unge kvindes skæbne, men må snart erkende, at hendes hjælp har fatale konsekvenser.

 

 

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk