Menu Luk

Nu er det officielt – Efterfølger til ’Constantine’ er endelig på vej

‘Constantine 2’ er officielt på vej, hvor Keanu Reeves genoptræder i hovedrollen som DC Comics-karakteren Constantine.

Den 16. september kunne Deadline afsløre, at en Warner Bros. er gået i gang med forberedelserne til en efterfølger til ’Constantine’. Det er nu 17 år siden at den første film udkom. Den gang var det med Francis Lawrence som instruktør og med Keanu Reeves i hovedrollen. Det makkerpar har fundet sammen igen, samtidig med at der er kommet nye kræfter til teamet. Akiva Goldsman, som blandt andet har skrevet ’Batman & Robin’ og ’A Beautiful Mind’, skal skrive historien og producere den kommende ’Constantine 2’.

Det er ikke første gang Keanu genoptræder i en af hans ikoniske roller. Sidste år udkom, den desværre skuffende, ’The Matrix Resurrections’, hvor Keanu var tilbage i rollen som Neo efter 18 års pause. I 2020 udkom en efterfølger til historierne om Bill og Ted, i filmen ’Bill & Ted Face the Music’ – 29 år efter den seneste film ’Bill & Ted’s Bogus Journey’.

Denne gang er Keanu tilbage som den overnaturlige eksorcist og dæmonlog John Constantine. Da vi sidst efterlod Keanus John Constantine, var han lige holdt op med at ryge. Han havde fået en ny chance for live, dog ikke uden sin pris. Han marker Chas, som dengang blev spillet af Shia LaBeouf, døde på en deres mission på at stoppe antikrist. Father Hennesy havde drukket sig selv ihjel, og Beeman var blevet ædt op af insekter. Derfor kunne det være oplagt med en hævn-film. Dog ved vi intet om historien endnu, men vi glæder os helt vildt til se hvilket nyt eventyr Keanu og John Constantine skal ud på.

Der er ingen meldinger om hvornår filmen får premiere, men med annonceringen i år, kan vi godt regne med, at første udgange af manuskriptet er klar. Det skal typisk lige gennemlæses og omskrives et par gange, så vil optagelserne nok starte til næste år, og først derefter skal den klippes sammen. Vi regner derfor ikke med, at filmen får premiere før år 2024.