Menu Luk

Jafaar Jackson spiller sin onkel

Verden får i dag vores første kig på Jaafar Jackson (Michael Jacksons nevø) som Michael Jackson, hvor han giver liv til “Man in the Mirror” fra den legendariske Dangerous Tour fra 1992-1993.

Det ikoniske billede, fanget af den anerkendte fotograf Kevin Mazur, blev frigivet af Lionsgate og Universal Pictures International, studierne bag den længe ventede film ‘Michael’, der forventes at udkomme den 18. april 2025.

‘Michael’ vil give publikum en medrivende og ærlig fremstilling af den brillante, men komplekse mand, der blev kendt over hele verden som Kongen af Pop. ‘Michael’ præsenterer hans triumfer og tragedier på en episk, filmisk skala – fra hans menneskelige side og personlige kampe til hans uafviselige kreative geni, fanget af hans mest ikoniske optrædener. Som aldrig før vil publikum opleve et indblik i en af de mest indflydelsesrige, banebrydende kunstnere, verden nogensinde har kendt. ‘Michael’ er instrueret af Antoine Fuqua og har Jaafar Jackson, Nia Long, Miles Teller og Colman Domingo på rollelisten.  

Jaafar Jackson as Michael Jackson in MICHAEL. Photo Credit: Kevin Mazur