Menu Luk

Beverly Hills Cop: Axel Foley

Anmeldt af Martin

Beverly Hills Cop: Axel F – En nostalgisk genkomst med et moderne twist

Filmen, der udkom på Netflix den 3. juli 2024, har modtaget blandede anmeldelser. Nogle kritikere roser den for sin nostalgi og actionfyldte underholdning, mens andre mener, at den mangler originalitet og den charme, der gjorde de første film i serien så populære.

For fans af de originale “Beverly Hills Cop”-film vil “Axel F” føles som en kærkommen genkomst. Eddie Murphy genoptager sin rolle med uforvekslelig energi og humor, og han får selskab af et veloplagt cast, der inkluderer Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold og John Ashton.

Filmen er fyldt med referencer til de tidligere film i serien, fra Axels varemærke bananpandekager til den ikoniske “Axel F”-melodi. Der er også masser af actionfyldte scener, biljagter og eksplosioner, der vil holde dig på kanten af sædet.Men “Axel F” er ikke bare en genopvarmning af gammelt materiale. Filmen tager også fat på moderne temaer som identitet, familie og social retfærdighed. Jane, Axels datter, er en central figur i filmen, og hun spiller en aktiv rolle i at stoppe de kriminelle.

Filmen har også et mere seriøst toneleje end de oprindelige film, og den behandler emner som racisme og korruption med en vis dybde.

“Beverly Hills Cop: Axel F” er en underholdende og nostalgisk film, der vil glæde fans af de originale film. Den har masser af action, humor og genkendelige elementer, men den tager også fat på moderne temaer på en frisk måde.

Hvis du leder efter en film, der vil få dig til at grine, græde og heppe på de gode, er “Beverly Hills Cop: Axel F” et must-see.

  • Filmen har en række cameos fra kendte skuespillere, herunder Keegan-Michael Key, Paul Reiser og Bronson Pinchot.
  • Soundtracket er fyldt med klassiske 80’er-sange og nye hits.

Filmen er dog ikke uden sine mangler. Den er forudsigelig, og handlingen er tynd. Desuden er der ikke meget karakterudvikling, og de nye karakterer er ikke lige så mindeværdige som dem i originalen.

Alt i alt er “Beverly Hills Cop: Axel F” en solid og underholdende film, der leverer en nostalgisk tur tilbage til 80’erne. Den er ikke perfekt, men den er et kærkomment gensyn med en af de mest elskede actionkomedier nogensinde.

“Beverly Hills Cop: Axel F” er en velgjort actionkomedie, der er perfekt til en aften i sofaen. Den er fyldt med nostalgi, action og humor, og den har et moderne twist, der gør den relevant for et nyt publikum.

Filmen er et must-see for fans af serien. Den er fyldt med nostalgi, action og humor, og Eddie Murphy er tilbage i topform. Det er en underholdende film, der garanteret vil få dig til at grine og smile.

“Beverly Hills Cop: Axel F” er ikke en revolutionerende film. Den genbruger mange af de samme elementer som originalen, og historien er ikke banebrydende. Men for fans af serien er det en nostalgisk guldgrube fyldt med genkendelige elementer og kærlige referencer. Filmen er underholdende, actionfyldt og fyldt med humor, og Eddie Murphy er tilbage i topform. Den er måske ikke en klassiker i sig selv, men den er en værdig arvtager til den elskede originale trilogi.

Trailer:

Titel: Beverly Hills Cop: Axel F
DK titel: Frækkere end politiet tillader: Axel F
Karakter: 4/6 stjerner
Instruktør: Mark Molloy
Manus: Danilo Bach, Daniel Petrie Jr., Will Beall
Medvirkende: Eddie Murphy, Joseph Gordon-Levitt, Taylour Paige, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot, Kevin Bacon med flere.
Genre: Action, Komedie, Krimi
Spilletid: 1 t 58 m
IMDb rating: 6,6/10– baseret på +66K IMDb bruger afstemninger
Premiere: 3. juli 2024