Menu Luk

Snehvide

Disney er i fuld gang med at forny deres klassiske eventyr, og næste på turen er den ikoniske “Snehvide og de syv dværge”. Her er et overblik over, hvad vi ved om den kommende live-action remake:

  • Hovedrolle: Rachel Zegler, kendt fra “West Side Story”, har fået rollen som Snehvide.
  • Den onde dronning: Gal Gadot, “Wonder Woman”, vil spille den ikoniske rolle som den onde dronning.
  • Instruktør: Marc Webb, kendt for “The Amazing Spider-Man”, står bag kameraet.
  • Manuskript: Erin Cressida Wilson og Greta Gerwig har bidraget til manuskriptet.
  • Udgivelsesdato: Filmen er blevet udskudt og har nu premiere i juni 2025.
  • Forventninger og kontroverser: Som med mange andre Disney remakes, har der været både spænding og kritik omkring denne film. Blandt andet er der blevet diskuteret, hvordan de syv dværge vil blive portrætteret i den nye version.
  • Første billede: Et første billede af Rachel Zegler som Snehvide sammen med CGI-dværge er blevet udgivet.
Rachel Zegler i 'Snehvide'. (Foto: Disney)

Snehvide følger historien om prinsessen af samme navn, der er kendt for sin skønhed og renhed, og som må flygte fra sin stedmors, den onde dronnings, ødelæggende jalousi. Hun søger tilflugt i en fortryllet skov, hvor hun møder en gruppe på syv dværge, som hjælper hende med at undslippe dronningens onde planer. Denne film udforsker ikke kun Snehvides kamp for overlevelse, men også hendes rejse mod uafhængighed og selvopdagelse, mens den genbesøger kultsangene og scenerne fra den oprindelige tegnefilm.

Filmen, som blot får titlen Snow White (vi forventer den danske titel bliver ‘Snehvide’), opdaterer eventyret fra 1937 med rigtige mennesker, ligesom Disney har gjort med adskillige andre af deres klassikere som Skønheden og udyret og Junglebogen.