Afdøde Paul Walker genopstår i den kommende Fast & Furious 9

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Det har længe været rygtet – nu skulle den efter sigende være god nok: Paul Walker-karakteren Brian O’Conner medvirker i “Fast & Furious 9”, og da det et er Daniel Richtman, der bekræfter på twitter, at Brian O’Conner optræder i “Fast & Furious 9”, skulle den være god nok.

Filmserien tog ellers afsked med karakteren i Fast & Furious 7, hvis de sidste scener blev skabt via imponerende CGI og hans to brødre Caleb og Cody, der fungere som stand-ins.

Men således forlyder det nu, at produktionen af den kommende Fast & Furious-film søger en body double til nye scener med karakteren Brian O’Connor. Walkers brødre har netop tidligere udtrykt ønske om at genskabe deres bror endnu engang.

Det er endnu usikkert i hvilket omfang, at karakteren vil indgå i filmen, men det forlyder, at det vil være mere end en kort gæsteoptræden. Et rygte er, at Brian og hans kone, Jordana Brewsters Mia Toretto, skal hjælpe gruppen med et kup mod nogle gangstere hyret af skurken Cipher. 

Nyheden kommer bl.a. i kølvandet på historien om, at man vil genskabe James Dean til en ny film.

Afdøde filmstjerne James Dean skal spille med i ny film​

‘Fast & Furious 9’ er den næstsidste film i bilserien med Vin Diesel som Dominic Toretto.

Forrige kapitel Fast & Furious 8 stillede spørgsmålstegn ved Doms troskab til resten af hans hold og var den første film efter Paul Walkers død.

John Cena tilslutter sig action-franchisen, Charlize Theron er tilbage som Cipher, og resten af Torettos bande er bekræftet til igen at sætte sig bag rattet.

Handelingen i filmen er indtil videre ukendt.

‘Fast & Furious 9’ får premeire den 20. maj 2020.

(Kilde: kino.dk)