Film anmeldelser

Anmeldelse: Ditte & Louise

anmeldt af Martin 11-9-2018

 

Filmsiden.dk deltog i premiereforestillingen i Odense til filmen Ditte og Louise. De 400 gæster, der havde fundet vej til biografen – hovedparten var kvinder (ca. 90%), fik en underholdende aften med Ditte og Louise, som også var mødt op for at præsentere deres film.

 

Handling: Filmen 'Ditte & Louise' er baseret på DRs tv-serie med Ditte Hansen og Louise Mieritz.

I filmen begynder succesen for det ellers populære makkerpar at falme. Louise er på vej i overgangsalderen og har accepteret tingenes tilstand ved at forberede sig på et småborgerligt liv med mand og barn.

Ditte er ikke klar til at kaste håndklædet i ringen, så da hun ser et opslag for en mandlig hovedrolle i en vikingefilm, klæder hun sig ud som mand, går til audition og scorer det eftertragtede job, hvorefter en overraskende succes venter i horisonten.

Den danske komedie 'Ditte & Louise' tager fat i kønsdebatten og det højaktuelle #MeToo, der bl.a. handler om kvinders vilkår i filmbranchen. Filmens omdrejningspunkt er forholdet mellem veninderne, der kommer på en hård prøve, da Ditte, forklædt som mand, oplever masser af succes, men glemmer Louise i processen.

 

Filmen er sjov og underholdende hele vejen igennem uden at være plat, og har samtidig et aktuelt budskab. Filmen går ikke over i verdenshistorien, men for en gruppe veninder, der gerne vil have en hyggelig og sjov aften i byen, er filmen absolut et godt bud.

 

filmsiden.dk tildeler Ditte & Louise 4 stjerne ud af 6 mulige.

Om filmsiden.dk

filmsiden.dk drives på hobbyplan og er selvfinansieret - der er derfor ingen indtægter fra reklamer. filmsiden.dk er uafhængig af filmselskaberne og distributionsselskaberne.

 

Har du lyst at være med på holdet, så kontakt mig gerne

filmsiden.dk | filmtrailer.dk

Email: info@filmsiden.dk

Telefon: (+45) 22 25 10 00

filmsiden på sociale medier

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

© filmsiden.dk | filmtrailer.dk