Apple Channels og Apple TV+

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Apple har gjort det igen. Denne gang har Apple gjort TV marked endnu nemmere for dig som forbruger. 

Apple TV har eksisteret lige siden 2007, hvor det startede med kun at være et hobby-projekt. Men i 2015 ændrede Apple syn på sin lille boks, og gjorde det til en del af deres seriøse portefølje, og nu er det fuldstændig stukket af.

Mandag d. 25.03.19 lancerede Apple –  TV Channels og  TV+.

Apple TV Channels

Apple TV Channels hjælper dig med, at samle indholdet fra dine streamingtjenester ét sted. Så det er slut med at skulle hoppe fra app til app, og søge alle mulige steder for at finde den film eller serie du vil se. Det eneste du skal gøre er bare at forbinde din streamingtjeneste til Apple TV appen, som både kommer til Apple TV produktet og iOS enheder, men også til Samsungs, Sonys og LGs smart-TV. Appen bliver også mulig at hente til MacOS-enheder.

I starten er der desværre ikke så mange tjenester, som er tilgængelig i Danmark, som bliver muligt at tilføje til din Apple TV appen, men mon ikke fremtiden byder på det.

Mon ikke også at når Disney kommer med deres streamingtjeneste, bliver det en del af udvalget du kan tilføje. Steve Jobs var med i sin tid til at lave Pixar, som senere blev overtaget Disney. Men Apple og Disney har altid haft et godt samarbejde. Det ses blandt andet også i deres Smart-ure, hvor du blandt andet kan få Mickey Mouse og Toy Story som urskive.

Den nye Apple TV app, som understøtter Apple TV Channels, udkommer allerede til Maj i år – også her i Danmark.

Apple TV+

Apple TV+ er en helt ny streamingtjeneste, som selvfølgelig er en “Channel” (ref. kanal) som du kan tilføje til din Apple TV app, også herhjemme i Danmark.

Apple TV+ vil skabe original indhold, som vi kender det med Netflix Original og Viaplay Presents, til hele verdenen.

Men dette er ikke bare en hvilken som helst streamtjeneste. Apple har nemlig fået fat i nogle af de allerstørste instruktører, skuespiller og TV-værter. Steven Spielberg, J.J. Abrams, M. Night Shyamalan, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Chris Evans, Jason Momoa, Brie Larson, Steve Carell og Aaron Paul er bare nogle af navnene. Men simpelthen også selveste Oprah Winfrey har indgået et samarbejde med Apple.

Fantasien sætter vitterlig ingen grænser for hvad dette kan blive til.

Apple TV+ kommer til Danmark i efteråret 2019.

Der er desværre ikke kommet noget frem omkring prisen endnu.

Galleri

[TheChamp-FB-Comments]