Menu Luk

Clinton og Lewinsky forholdet bliver til en ny sæson af American Crime Story

 – Skrevet af Mille Lau

Den altoverskyggende sexskandale mellem daværende Præsident Bill Clinton og den unge praktikant Monica Lewinsky, bliver nu til tredje sæson af American Crime Story – I første sæson oplevede vi O.J. Simpsons sagen. 

Denne gang har de fået Monica Lewinsky med ombord, så hun kan få lov til at sætte sit fingeraftryk på hvordan historien bliver fortalt. 

Det er også kommet frem at man planlægger at release serien op til valgkampen i 2020, så det ser ud til at Amerikanerne får noget at tage stilling i September 2020. 

Flere af hovedpersonerne er endnu ikke fundet, men det er meldt ud at Beanie Feldstein skal spille Monica. Beanie har lige været aktuel i Booksmart hvor hun gjorde det super godt, så det må siges at hun her tager sin karriere til er nyt niveau. 

Sarah Poulson skal spille Linda Tripp, som undervejs i skandalen optog telefon samtaler mellem hende selv og Monica, uden at Monica vidste det og til trods for at hun var en af Monica’s nærmeste. Det var disse optagelser som blev brugt som bevismateriale i sagen.

En anden som førte sag mod Clinton var Paula Jones, og hun vil blive spillet af Annaleigh Ashford. 

Vi mangler stadig at finde ud af hvem som skal spille Clintons, samt om serien bliver tilgængelig på Netflix som vi har set det med de tidligere sæsoner.