Menu Luk

Et alternativt filmunivers

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Kunne det ikke have været fedt, hvis Will Smith spillede Neo, eller hvis Tom Cruise spillede Tony Stark? Jeg har hvert fald kigget nærmere på et alternativt filmunivers, hvor hovedrollerne gik til nogle et andre end hvad vi så på det store lærred.

Will Smith som Neo – The Matrix

Faktisk i lang tid, stod vi til at have Will Smith i rollen som Neo, inden den endeligt gik til Keanu Reeves i The Matrix.

Tom Cruise som Tony Stark – Iron Man

Faktisk var det Tom Cruise  der var tiltænkt rollen som Tony Stark i Iron Man. Men heldigvis, i mine øjne, landede rollen hos Robert Downey Jr..

Jake Gyllenhaal som Peter Parker – Spider-man 2

Faktisk pådrog Tobey Maguire sig en skade til optagelserne til Spider-Man 2, der gjord han ikke kunne fortsætte indspilningen. De var rigtig tæt på at få Jake Gyllenhaal til at træde til, men heldigvis ventede produktionen til Tobey var klar igen.

Tom Selleck som Indy – Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark

Kunne du forestille dig, at det ikke var Harrison Ford som spillede Indy i Indiana Jones: Raiders of the Lost Ark. I starten så det faktisk ud til, at vi skulle have Tom Selleck i hovedrollen.

Leonardo DiCaprio som Anakin Skywalker – Star Wars: Episode 2

Ville du gerne have haft at Leonardo DiCaprio var med i Star Wars universet? Så kan jeg sige, at det faktisk var tæt på, at han havde fået rollen som Anakin Skywalker i Star Wars: Episode II, inden rollen endte hos Hayden Christensen.

Dougray Scott som Logan/Wolverin – X-Men 

Et af de absolutte bedste superhelst casts der har været, var nok da Hugh Jackman fik rollen som Logan/Wolverine X-Men. Men faktisk var det tæt på, at rollen var gået til Dougray Scott.

Bill Murray som Bruce Wayne – Batman

Mange synes stadig at Michael KeatonBatman er det bedste udgave er Bruce Wayne/Batman. Men hvordan havde folk tænkt om filmen, hvis rollen ellers var gået til Bill Murray.

Sylvester Stallone som Clark Kent – Superman

Et af de største navne i slut 1970’erne var Sylvester Stallone, og han var også tiltænkt rollen som Clark Kent i Superman. Men som de fleste nok ved, endte rollen hos Christopher Reeve.

Joseph Gordon-Levitt som Scott Lang – Ant-Man

Jeg er bestemt en af dem, der var rigtig glad for valget af Paul Rudd som Scott Lang i Ant-Man. Men faktisk var det tæt på at Joseph Gordon-Levitt havde fået rollen.

Kate Hudson som Mary Jane – Spider-Man

Det var ikke mange der kendte til Kirsten Dunst, før hun fik rollen som Mary Jane i Spider-Man. Faktisk så var det også tæt på at Kate Hudson havde fået rollen.

Emily Blunt som Natasha Romanoff – Iron Man 2

Faktisk var det lige før at Emily Blunt skulle have spillet Natasha Romanoff/Black Widow i Iron Man 2, men i stedet gik rollen til Scarlett Johansson.

Eric Stolz som Marty Mcfly – Back to the Furture

Jeg tror vi alle skal være rigtig glade for, at vi fik Michael J. Fox i rollen som Marty Mcfly, i steddet for Eric Stoltz, som ellers var hovedrollen til de fleste optagelser af Back to the Future, før de skiftede ud.

Al Pacino som Han Solo – Star Wars: Episode IV

Inden nogen rigtig vidste hvem Harrison Ford var, så var rollen som Han solo i Star Wars: Episode IV faktisk tiltænkt Al Pacino.

[TheChamp-FB-Comments]

Morten Kibsgaard

Udvikler og skribent