Menu Luk

Et nærmere kig på Super Bowl traileren til Avengers: Endgame

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Jeg har en lidt mærkelig fornemmelse, efter at have set Super Bowl traileren til Avengers: Endgame. Hvad er ægte og hvad er falsk?

Instruktør-brødreparret Anthony Russo og Joe Russo har nemlig gjort det før. Traileren optil Avengers: Infinity War viste os nogle forskellige falske scener, som da Hulk løber sammen med en masse andre avengers, som overhovedet ikke var med i filmen. Så denne gang skal de ikke have lov til, at tage røven på os igen.

Men først – Lad os lige tage et kig på hele traileren:

Først, så prøver jeg lige at gennemgå en scene, som jeg tror er falsk, og så scene der vækkede min opmærksomhed. Til sidst vil jeg tage scene for scene.

Har vi ikke set det her før?

Det første klip er fra den nyeste trailer til Avengers: Endgame, hvor vi ser Captain America forverst, efterfulgt af Thor, Black Widow, Rocket Raccoon, Bruce Banner og War Machine. Men mellem Bruce og War Machine, er der lidt ekstra plads – Er det mon fordi der mangler en karakter? eller er Bruce Banner klippet ind i stedet for Hulk?

Men instruktørende ved at vi holder øje med dem, og de ved hvad vi kigger efter. Så ved at skabe et større hul mellem to karakterer, har de måske endda lavet et falsk spor, så vi begynder at snakke om hvem der burde være der i mellem, istedet for at snakke om hvor falsk denne scene ser ud.

For her vi ikke set denne scene før?

Her er umiddelbart samme scene, bare fra den første teaser trailer de udgav. Her er panoreringen bare modsat og hurtigere, uden karakterer, og lyset er noget kraftigere.

Mangler der ikke to karakterer?

Tager vi udgangspunkt i hvem der var i scenen vi kiggede på før, så mangler denne scene både Thor og Rocket Raccoon.

Men da Thor kan rejse fritrundt i universitet med sin nye “hammer”, regner vi med, at han er ude og lede efter Tony Stark. 

Rocket er nok en af de bedste rumskibspiloter i universet, samt han er skide god til at reparerer og bygge “rum-ting”, så vi regner med, at Thor har taget ham med, for at få Tony sikkert hjem.

Så er det måske de to, som disse fire Avengers kigger efter, da de er på vej tilbage med både Tony og Nebula?

(Scenen er sat net til 25% hastighed, da scenen ellers klippes for hurtig)

Scene for scene – skærmbilleder

De afdøde Avengers

I starten af traileren, kører der en lynhurtig montage af de afdøde Avengers. Heldigvis når man næsten ikke at se det, for ellers havde det nærmest været alt for trist.

“Hvor går vi hen, nu når de er væk?”

Disse fire scener, siger en masse. Gaderne ligger ødet og alt er et stort spørgsmålstegn om hvad der nu skal ske.

Steve Rogers/Captain America

Her ser vi Steve for første gang. Han ligner en ret bitter mand. Noget kunne også tyde på, at han sidder som en del af en “tale-rundkreds”, som vi tit ser soldater gøre på film.

Tony Stark/Iron Man & Nebula

Noget tyder på at Tony har fået en ide, om hvordan Nebula og han kan komme væk. Men det kan jo også være før de giver op. 

Natasha Romanoff/Black Widow, Steve Rogers/Captain America, Bruce Banner/Hulk & James Rhodes/War Machine

(Læs mere om denne scene længere oppe)

Rocket Racoon

Endelig møder vi Rocket. Han virker mere trist end nogen sinde. Men hvad pokker er det han leder efter og hvor er han dog? Jeg tør ikke gætte her.

Natasha Romanoff/Black Widow

Godt at se Natasha igen. Hun virker ekstrem fokuseret og sulten efter hævn.

James Rhodes/War Machine & Scott Lang/Ant-Man

Et makkerpar vi ellers ikke før har set teame op sammen, gør klar til kamp.

Thor

I modsætningen til første teaser trailer, ser det ud til at Thor har fået svar på nogle ting. Ved han noget de andre Avengers ikke ved endnu? Er der nogen, som har givet ham et tegn?

Clint Barton/Hawkeye/Ronin

Godt af se Clint i action igen. Men anderledes fra den første teaser trailer, er han denne gang i sit Hawkeye-kostume, med sin bue og pille.

Captain Americas skjold

Captain Americas skjold er tilbage hos sin rette ejer!

James Rhodes/War Machine, Bruce Banner/Hulk, Rocket Raccoon, Natasha Romanoff/Black Widow, Thor & Steve Rogers/Captain America

(Læs mere om denne scene længere oppe)

[TheChamp-FB-Comments]