Menu Luk

Et nærmere kig på traileren til Spider-Man: Far From Home

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Vi har set traileren til Spider-Man: Far From Home rigtig mange gange. Så vi tænkte at vi lige kunne tage, et lidt nærmere kig på traileren, og finde frem til nogle eventuelle afslørende detaljer, eller bare nogle små sjove referencer.

Men først – Lad os lige se traileren, som vi hos Filmsiden har taget et nærmere kig på:

Dragt
Vi ser faktisk tre forskellige dragter på Spider-Man, spillet af Tom Holland. Og wow, hvor er de bare alle rigtig flotte.

Spider-Man: Homecoming dragt:
De fleste kan nok huske denne dragt fra Captain America: Civil War og Spider-Man: Homecoming, men hvad traileren viser, så er dette ikke den eneste dragt vi ser ham have på i løbet af filmen. Denne film foregår efter Avengers: Endgame, men ikke meget tyder på, at vi kommer se til dragten fra Avengers: Infinity War.

Ny sort og rød dragt:
Denne dragt er en reference til Spider-Mans allerførste dragt i tegneserierne. Han debuteret i Amazing Fantasy no. 15, tegnet af Steve Ditko og skrevet af den højtelskede forfatter Stan Lee, der begge desværre gik bort sidste år. Men i denne tegneserie, var han faktisk rød og sort, men med blå nuancer i skygområderne på dragten.

Ny helt sort dragt:
Denne dragt minder ikke rigtig om andre dragter, som vi har set Spider-Man have på. Den kommer måske tættest på hans “Stealth Suit” fra tegneserierne. Men det virker til, at det er en dragt han får af Nick Fury, for det ikke bliver for nemt at gætte hvem Spider-Man er, når både Tom Holland og Spider-Man dykker op rundt omkring i Europa.

Mysterio

Vi får også de første billeder af Jake Gyllenhaals karakter Mysterio. I denne trailer fremgår han faktisk lidt som en superhelt. Men lad nu ikke traileren narre dig. Vores gæt er hvert fald, at han faktisk viser sig at være skurken bag det hele. For Mysterio er faktisk en skurk i tegneserierne, som har erfaringer med special effects på film, og som udnytter sine evener til at skabe illusioner i virkeligheden. Men om de går samme vej i denne film, det må vi desværre vente med at finde ud af.

Nick Fury

Vi får også bekræftet at af Samuel L. Jacksons karakter Nick Fury er tilbage, efter han blev til støv i Infinity War . Vi synes også at kunne se Cobie Smulders‘ karakter Maria Hill bagfra, men uden at være helt sikker.

Happy Hogan

Vi ser også Jon Favreaus karakter Happy Hogan i yderst højt humør, så noget tyder på, at rygterne om Iron Mans død måske ikke holder. Denne gang er det hans tur, til at flirte lidt med tante May, men det ser ikke til, at Peter Parker, byder det velkommen med åbne arme.

Michelle Jones – MJ

Vi møder også Michelle Jones igen, også kendt som MJ, og som spilles af Zendaya. Og denne gang tyder det på, at der en smule romantik i luften mellem hende og Peter. Men om hun finder ud af hvem Spider-Man virkelig er, i denne film, må vi vente med at se.

May Parker – Tante May

Igen møder vi også den evige smukke Marisa Tomei i rollen som May Parker, også kendt som tante May. I slutningen af Homecoming, så vi jo tante May, finde ud af, at det faktisk er hendes nevø, Peter Parker, som faktisk er Spider-Man. Så denne gang, ser vi hende hjælpe ham til velgørenhedsarrangementer. 

Tre forskellige skabninger – En af Ild og en af vand

Vi ser også tre forskellige kæmpe skabninger. En af ild, en af sten og den anden af vand. Kan den af vand være Hydro-Man, eller er de begge bare illusioner skabt af Mysterio? Det finder vi desværre nok først ud af, når filmen udkommer senere på året.

Queens og Manhattan – New York

Vi ser nogle fantastiske billeder, af Spider-Man der svinger sig rundt mellem skyskraberne på Manhattan. Men vi ser ham selvfølgelig også der hjemme i Queens hos tante May. Vi ser faktisk også et kort glimt af det gamle Avengers Tower, der blev opkøbt i Homecoming, og som nu er ved at blive bygget om. Hvem der har opkøbt stedet, ved vi desværre ikke. Men rygterne går på, at det enten kan være Oscorp eller holdet bag The Fantastic Four, nu hvor rettighederne næsten er tilbage hos Marvel.

Venedig og London – Sommerferie

Selvom Peter Parker er taget på sommerferie rundt omrking i Europa, så kan han alligevel ikke undgå at skulle tage Spider-dragten på igen. Både i Venedig og London er der fare på færde.

Onkel Ben – Benjamin Franklin Parker

Det er ikke mange referencer til onkel Ben, der har været lavet i denne udgave af Spider-Man figuren, men her er der faktisk en lille detalje. BFP står der på Peters kuffert. Hvilket vi går ud fra står for Benjamin Franklin Parker, også kendt som onkel Ben.

Spider-Man: Far From Home har premiere den 07 juli 2019.

Den første Spider-Man film i Marvel Cinematic Univers, var Spider-Man: Homecoming, som kom blot tre år efter Andrew Garfields version af Spider-Man, og denne gang var det en helt anden der spillede denne højtelskede figur.

Medvirkende: Tom HollandMichael KeatonRobert Downey Jr.Marisa TomeiZendaya

Læs mere hos IMDb.

Den næste Spider-Man film i Marvel Cinematic Univers, er Spider-Man: Far From Home, som foregår umiddelbart lige efter Avengers: Endgame. Så vi ved faktisk ikke hvordan Spider-Man kommer tilbage på nuværende tidspunkt. Men tilbage – det kommer han.

Medvirkende: Tom HollandJake GyllenhaalMarisa TomeiZendayaSamuel L. Jackson

Premiere: 07 juli 2019

Læs mere hos IMDb.

[TheChamp-FB-Comments]