Menu Luk

Mød castet til

'The Batman'

Skrevet af Morten Kibsgaard

Den kommende Batman film har virkelig stået på mål for rigtig mange rygter, så vi tænkte det var på tide, at få samlet op på dem, og finde ud af hvad der egentlig er blevet bekræftet. Derfor har vi prøvet at samle en liste med de skuespillere, som allerede er blevet annonceret til at spille en specifik rolle/karakter.

Robert Pattinson - Bruce Wayne / Batman

Tilbage i sommeren 2019 annoncerede Warner Bros, at en ny udgave af Batman a.k.a. Bruce Wayne vil blive spillet af Twilight-vampyren Robert Pattinson. Mange år er dog gået siden Robert spillede med i Twilight, og han er kun blevet bedre med årene. Blandet andet er han aktuel i ‘The Lighthouse’, som vores anmelder Rasmus har set til en særvisning herhjemme i Danmark, og han taler rigtig varmt om den film – Læs anmeldelsen her. Om han så kan bære rollen som mange-milliardæren og playboyen Bruce Wayne, samt den hardcore, men seriøse protagonist, i form af Batman, må tiden fortælle os. 

Paul Dano - Edward Nashton / The Riddler

De fleste i dag, kender nok bedst karakteren The Riddler som Edward Nygma, også kaldet E. Nygma, deraf Enygma-referencen. Dertil kender de fleste ham nok bedst fra filmen Batman Forever, hvor han blev spillet af Jim Carrey. Ellers kender man ham måske fra Gotham serien, hvor Cory Michael Smith spiller ham. En ting er dog sikkert – Paul Dano er en sindsyg dygtig skuespiller, og vi glæder os rigtig meget til, at se hans udgave af den oprindelig mand der blev til The Riddler, nemlig Edward Nashton.

Jeffrey Wright - Kommissær Gordon

Jeffrey Wright er virkelig en skuespiller der er på vej opad. De fleste kender ham nok bedste fra serien ‘Westworld’ og snart skal han spille med i den kommende James Bond film, samt ligge stemme til ‘The Watcher’ i den kommende Marvel serie ‘What if…?’. Men udover det, så skal han også spille Kommissær Gordon i den kommende Batman film. Om han kommer til at rocke et fantastisk overskæg, eller om karakteren bliver skrevet lidt om, det må tiden vise. Men vi er overbevist om, at han kommer til at levere en fantastisk indsats og skuepil.

Zoë Kravitz - Selina Kyle / Catwoman

Zoë Kravitz har en del at skulle leve op til. Både Michelle Pfeiffer og Anne Hathaway har levet nogle mester-præstationer med denne karakter. Og nå ja. Så er der også Halle Berry i filmen Catwoman, men den glemmer vi lige hurtigt igen. Men om Zoë kan levere en mesterudgave eller en Halle Berry-udgave, må vi vente spændte på at se – Vi tror dog på hende.

Hertil er der ikke blevet bekræftet flere roller. Hvis vi dog lige hurtigt skal komme ind på hvad vi har af udsigter, så er Colin Farrell sat i spil til at skulle være Oswald Cobblepot / The Penguin, og Andy Serkis skal måske spille Alfred Pennyworth.

En ting er helt sikkert med alle disse skuespillerer. De har hvert fald ikke valgt det åbentlyse. Fx Jon Hamm som Batman, som jeg personligt rigtig gerne vil se. Eller Niel Patrick Harris som The Riddler. Men måske er det et eller andet sted meget godt. Det er uden tvivl nogen rigtige gode skuespillere, men kan de holde til presset? Vi er meget i tvivl, specielt når det er WB der står bag, bare tænkt på hvad vi ellers har fået fra dem.. Øv! Men alligevel ser vi da klart super meget frem til den kommende batman film – ‘The Batman’.