Menu Luk

» Ikke rigtig dårlig og ikke rigtig god

6 Underground – Anmeldt af Mille Lau Hansen

Anmeldelse:

Michael Bay har denne gang lavet en actionfyldt film, der på mange måder er en rodet affære. Men hvis man blot tager filmen for hvad den er, så er det lidt som om at Fast and the Furious møder Pearl Harbour, som gerne ville være James Bond, men på den der drabelig splattermåde, hvor blodet flyder, men samtidig har den et humoristisk twist. Han har ganske enkelt forsøgt lidt for meget, så filmen hurtigt virker for styret og det ikke ligesom kommer naturligt ud til publikum, nærmere som om det bliver presset ind i øjnene på dem.

Som kontrast til den actionfyldte begyndelse, kommer vi til at se virkeligheden for soldaterne som har været i krig i Afganistan, og som har brug for ro og faste rammer. Virkeligheden som ramt af posttraumatisk stress bliver berørt meget let, men virker ægte.

Ryan Reynolds er den bærende kraft i filmen, men karakteren som milliardær, føreren af gruppen, nummer et, har det med at falde en smule til jorden undervejs. Jeg har det lidt som om at de prøver at “stjæle” lidt af Deadpool karakteren bare uden udklædningen.

Må indrømme at forventningerne var store til Michael Bay’s Netflix film, men den levede desværre ikke op til det hos mig. Historien og fortællingen var rodet, og ideen om karaktererne var på en måde ikke gennemgående. Måtte se den to gange bare for at være sikker på at jeg ikke missede klimakset hvor fortællingen hele vejen rundt gav mening.
Det var selvfølgelig steder hvor jeg trak på smilebåndet men det gjorde jeg allerede i traileren, så jeg fik ikke meget mere for mine Netflix penge der.

Den ender alt i alt med at ligge lige i midten fordi den ikke rigtig er dårlig og ikke rigtig er god!

6 Underground

InstruktørMichael Bay

MedvirkendeRyan ReynoldsBen HardyMélanie LaurentAdria ArjonaDave FrancoCorey HawkinsShubham Saraf

Genre: Action, Komedie

Spilletid: 2 t. 8 min.

Premiere: 13. december 2019

[Sassy_Social_Share] 

Trailer