Menu Luk

» De 12 min. mere giver en fantastisk dybde!

A Star is Born: Encore – Anmeldt af Mille Lau

Fantastisk Forlængelse!​

Blev spurgt på vej ud af biografdøren om den var en biograftur værd at se igen, og jeg kan kun sige JA! Jeg var mere med i filmen end sidste gang, og der er altså mange ting som man ikke lige så i første omgang, men det gjorde også at der blev spillet dobbelt på følelserne, for man vidste hvad der ville ske i hovedtræk, men alle detaljerne gjorde bare endnu mere indtryk.

Første gang var det overvældende at høre Bradley Cooper synge, for det gør han jo mega godt, som vi senest så til Oscar uddelingen hvor de indtog scenen, og endnu engang beviste hvorfor det lige netop var de to som skulle være dem i filmen.

Lady Gaga har kunne dele vandene, enten så elsker man hende eller også har man ikke kunne fordrage hende. I den her film viser hun så en side som man ikke rigtig har set før, og hun gør det med en ydmyghed og elegance at man ikke andet end kan elske hende. Hun er sin helt egen og gør kun det hun selv har lyst til! Og man er slet, slet ikke i tvivl om at hun ville den her film, helt ud til det yderste af hendes fingerspidser.

De gør det begge så utrolig godt i deres roller, og jeg er slet ikke i tvivl om at denne film bliver en af klassikerne, en af dem som man kan se igen og igen. Den går lige i hjertekuglen og vil til enhver tid få mig til at tude.

De ekstra scener som er de 12 minutters forlængelse i forhold til den oprindelige version, giver filmen en dybde som jeg synes var ret fantastisk. Blandt andet ser vi en scene til deres bryllup hvor Ally synger sin kærlighedserklæring til Jackson, og det glimt i øjet hun kan sende ham, og ham hende tilbage. Man får serveret en kærlighedshistorie, som man på mange måder kan relatere til, for det behøver ikke være store stjerner med store problemer – Det kunne nemt bare være den umulige kærlighed, som bliver overskygget af tragedien.

Originalen var i høj kurs hos mig, og de ekstra minutter i stolesædet gør at jeg lander på fem solide stjerner til den største kærlighedshistorie skildret i nyere tid.

[TheChamp-FB-Comments]

A Star is Born: Encore

Værd at gense: JA!

Instruktør: Bradley Cooper

Medvirkende: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Rafi Gavron

Genre: Drama, Romantik, Musik

Spilletid: 2 t. 28 min.

Premiere: 21. marts 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer