Menu Luk

» Hverken ekstrem dårlig eller virkelig god

Bird box – Anmeldt af Morten Kibsgaard

Anmeldelse:

Jeg vil sige, at denne film delt mig lidt. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg synes om den. Men en ting er sikkert, det er jeg ikke kommer til at huske den om et år. 

Jeg føler lidt jeg har set en film, som prøver på at være en gyser, uden det bliver uhyggeligt. De gyser-elementer der er i filmen, er nogle meget klassiske ting, som vi har set om og om igen i gyserfilm. 

Sandra Bullock spiller en rolle, som man har set hende spille nogle gange før. En social akavet type, som ikke rigtig er god til andre mennesker, og som heller ikke er god til det med børn. Hun spiller rigtig godt i den rolle, men jeg sidder lidt og savner noget nyt fra hende.

Der er generelt en del klicheer i denne film, som desværre tager en lidt ud af oplevelsen, da det ikke glæder filmen. Der var nogle meget interessante ting, som at effekten på de psykiske syge, når de så det, der fik almindelige mennesker til at slå dem selv, var meget anderledes. Men heller ikke det kommer filmen helt i mål med. 

Men er man rigtig glad for Sandra Bullock, skal man da klart se den. Men ellers vil jeg sige, at det ikke film der går over i historien, hverken for at være ekstrem dårlig, eller virkelig god, så der er ikke nogen stor grund til at se den.

[TheChamp-FB-Comments]

Bird Box

Instruktør: Susanne Bier

Medvirkende: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, Sarah Paulson

Genre: Drama, Horror

Spilletid: 2 t. 04 min.

Premiere: 21. December 2018

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer