Menu Luk

» En hyggelig film, man kan sidde om grine af sammen hele familien

Den tid på året – Anmeldt af Martin Riis Larsen

Anmeldelse:

Filmsiden.dk har set filmen Den tid på året, som er instrueret af Paprika Steen, der også medvirker i hovedrollen som værtinden med de mange gode intentioner. Komedien ‘Den tid på året’ handler om en begivenhed, vi alle kan relatere til, nemlig juleaften. Vi kender dem alle sammen. Onklen der er bliver fuld, tanten, der laver en smagløs risalamande, men som alle roser til skyerne, fordi det bevare den god stemning og hygge, og ham der er klogere og ved bedre end alle andre. I filmen Den tid på året, har alle typerne samlet til julemiddag.

Handlingen foregår hjemme hos Katrine og Mads, der har to børn samt en masse ambitioner om at holde en dejlig komsammen med deres kære. Også selvom dette inkluderer en broget flok af familiemedlemmer.

Der er søsteren, som er præst, har en lettere tåbelig akademiker-mand samt et stk. hyper-barn. Så er der de skilte bedsteforældre, der sagtens kan fejre jul sammen – så længe de må mundhugges og drikke sig under bordet. Og sidst er der familiens sorte får, lillesøsteren, som kommer direkte fra afvænning.

Men traditionerne SKAL overholdes lige meget hvad. Der SKAL være plads til alle. Og aller vigtigst, så SKAL der virkelig hygges igennem. For det er jo (heldigvis) kun jul EN gang om året!

Filmen er sjov og fyldt med kendte situationer, som vi alle kender og frygter, når man gerne vil holde den perfekte jul. Filmen bliver helt sikkert en genganger år efter år, ligesom alle de andre film, der traditionsvis bliver sendt hver eneste jul. En hyggelig film, man kan sidde om grine af sammen hele familien. Sjov og god underholdning.

[TheChamp-FB-Comments]

Den tid på året

Instruktør: Paprika Steen

Medvirkende: Sofie Gråbøl, Lars Brygmann, Paprika Steen, Jacob Lohmann

Genre: Drama, Komedie, Dansk

Spilletid: 1 t. 30 min.

Premiere: 8. november 2018

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer