Menu Luk

» Twistet så vi er “tilbage” i stil med Deadpool

Fast & Furious: Hobbs & Shaw – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse

Som fan af Fast & The Furious filmene, måtte man virkelig i biffen og se denne spin-off film, med Dwayne Johnson og Jason Statham i hovedrollerne. 

Og spørgsmålet er altid: Kan den leve op til forventningerne? 

Ja, helt klart… 

Denne film er underholdende på flere planer, hvis man bare kan lide hovedrolleindehaverne og hver deres måde at spille deres roller på, så er den allerede hjemme på det. 

Men når de topper den med hver deres type humor, som tilsammen bliver toppet med deres perfektion til levering, så kan man ikke andet end at elske dem lidt.

Filmen fortæller deres historie, og som med så meget andet, så er det modsætninger der mødes. Det ved vi allerede fra Fast & The Furious filmene, så vi “kender” dem, men derfor er denne film også rigtig god, fordi vi kommer dybere ind til karaktererne og det gør, at der er rig mulighed for at lave yderligere spin-off film eller integrere den nye viden i hovedfilmene, som er på vej. 

Alt i alt en ret underholdende film, hvor jeg flere gange tog mig selv i at grine højt. 

Instruktøren David Leitch er kendt for at tage filmene til grænsen, og gerne lidt længere, og det gør han også her. For han har twistet den så vi er “tilbage” i stil med Deadpool, på den sjove og skøre måde, med indslag der passer perfekt ind i teamet for filmen. Samtidig har han lavet en indledning som jeg er ret vild med, og selvom det egentlig kun er en enkelt scene, så er den lige i øjet, og beviser at han leverer hver gang. Han giver også publikum et par overraskelser undervejs, ved at plante nogle ganske særprægede skuespillere i filmen, og det gør kun det hele meget sjovere. 

Idris Elba og Vanessa Kirby spiller også hver deres roller super godt, og formår hver især at sætte et kæmpe aftryk på den karakter de spiller. Sidst men ikke mindst, så er det super cool, at Helen Mirren også har fundet vej til filmen, og uden at afsløre for meget, så må man sige at hun binder trådene sammen i den ene historie. 

Sidst men ikke mindst, så husk at blive siddende når rulleteksterne går igang, for der er altid lige lidt mere vi skal vide inden filmen for alvor er slut. 

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Instruktør: David Leitch

Medvirkende: Dwayne JohnsonJason StathamIdris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren

Genre: Action, Komedie, Eventyr

Spilletid: 2 t. 17 min.

Premiere: 01. august 2019

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Mille Lau

Skribent