Menu Luk

» Man glemmer lidt at følge med i filmen, ikke at det er særlig svært

Isn’t It Romantic – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

Denne romantiske komedie er netop haft premiere på Netflix, og hvis du vil se en film som man ikke lige skal tænke så meget over, så er denne et rigtig godt bud.

Introen er en hyldest til Pretty Woman, som er en af mine absolute yndlingsfilm, så filmen lægger rigtig godt fra land. Vi finder hurtigt ud af hvorfor Natalie spillet af Rebel Wilson, ikke er fan af romkom’s altså romantiske komedier og man forstår hende på en måde godt.

Natalie tror ikke på kærligheden, og vi ser hvordan hun bliver set ned på, på sit job som Arkitekt. Hun er egentlig den som har ret meget at sige, men lader sig underkue af de andre på kontoret, fordi hun ikke har selvtillid og det bliver også hendes mission senere i filmen. 

Filmen bliver hele vejen igennem en kamp for at tage så meget gas på alle de ikoniske scener fra de største film igennem tiden. Vi ser bla. en helikopterscene som jeg gætter på er fra Fifty Shades. På den ene side er det faktisk meget hyggeligt, at man kan genkende en masse, men det bliver på den anden side også lidt som om man selv jagter de nye referencer, så man lidt glemmer at følge med i filmen, ikke at det er særlig svært. 

Liam Hemsworth spiller forretningsmanden Blake, som vil være det bedste bud til rollen som prinsen på den hvide hest, og han gør det da også særdeles godt som den godte for øjet han er. Rollen er jeg ikke specielt vild med, men det fungerer jo som modsætning til hele filmens plot og koncept. 

Som i så mange andre film vi har set gennem tiden er der en parallel kærlighedshistorie, som vi ser fra begyndelsen men som hovedpersonen først får øjnene op for i slutningen af filmen. Det er en fin feel good film, og alt i alt en rigtig okay søndagsfilm. Dog vil jeg igen sige at det ikke er en film hvor man får det helt store med fra.

Soundtracket er stjernespækket med klassikere, og det gør man har lyst til at danse med, især i slut scenen som faktisk er meget sød og sjov.

Spørgsmålet i titlen Isn’t it Romantic ? 

Jo det er romantisk, og det er sjovt at der bliver taget pis på det hele! 

[TheChamp-FB-Comments]

Isn’t It Romantic

Instruktør: Todd Strauss-Schulson

Medvirkende: Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Adam Devine, Priyanka Chopra, Betty Gilpin

Genre: Komedie, Romantik

Spilletid: 1t. 29 min.

Premiere: 28. februar 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Mille Lau

Skribent