Menu Luk

» Jesus kristus! Det kan ikke beskrives mildere end en omgang lort...

Another Life​, Sæson 1 – Anmeldt af Morten Kibsgaard

Anmeldelse:

Da jeg så traileren til denne serie, virkede det som om, at skaberene bag, virkelig gerne vil prøve en helt masse. Den gave mig “vibes” af filmene Interstellar, Alien og Arrival. Og efter at have set fire episoder af serien, er det tydeligt at de har lade sig inspire af disse film. Det behøver dog ikke at være en negativ ting, for eksempel er Stranger Things inspireret af en masse 80’er film og Stephen King noveller, men forskellen her er bare, at Duffer-brøderne, der står bag Stranger Things, ved hvad de laver og “låner” med respekt.

Denne serie var nærmest ikke til at holde ud at se, og det er også derfor jeg stoppede efter fire episoder. Det kan ikke beskrives mildere end en omgang lort… Skuespillet var forfærdligt at kigge på, manuskriptet er noget af det værste jeg længe har skulle høre på, og det visuelle er egentlig okay, hvis det var tiltænkt som en low-budget serie, men når serien bliver frigivet på Netflix, så har jeg altså større forventinger. Denne serie minder mest af alt som noget, der burde være vist på ABC eller CW i USA, hvorefter rettighederne vil blive opkøbt af SBS, som så vil vise den på Kanal 5. Med andre ord – Det er en C-serie.

Skuespillerne der medvirker i serien er også langt fra A-skuespillere. Ved få af dem vil jeg kalde dem for B-, mens resten er C-skuespillere. Flere af dem har også været med i andre CW serier, som Flash, Arrow og Supergirl.

Grunden til at denne serie ikke bare skal have én stjerne, er fordi den tager fat i nogle interessante temaer, men når man fylder den op med temaer, så er det næsten også umuligt ikke og ramme noget  der er interessant på et eller andet tidspunkt.

Hvis denne serie bare havde lidt mindre travlt og i stedet dykkede lidt ned i nogle få af dens temaer, havde det været virkelig interessant og så tror jeg også jeg var blevet hængende, trods det elendige manuskript og skuespil. Men på den anden side, dens interessante temaer er der allerede lavet mega fede film omkring.

Så min anbefaling herfra bliver – Lad vær med at se denne serie. Den er virkelig ikke din tid værd. Sæt dig istedet ned og se disse film: Arrival (2016), Alien (1979), Life (2017), Interstellar (2014) og USS Callister (2017) fra Black Mirror, sæson 4.

Another Life​, Sæson 1

Skaber: Aaron Martin

Medvirkende: Jake AbelKatee SackhoffSamuel AndersonSelma BlairJessica Camacho

Genre: Drama, Sci-fi

Længde: 10 episoder, anmeldt efter 4. episode

Premiere: 25. juli 2019

[Sassy_Social_Share]

Trailer

Morten Kibsgaard

Udvikler og skribent