Menu Luk

» Jeg sad bare og savlede til den lækre mad de lavede

The Chef Show, Sæson 2 – Anmeldt af Morten Kibsgaard

Anmeldelse:

Jeg er virkelig begyndt at være stor fan af Jon Favreau. Første gang jeg så ham i noget, var i serien Friends, hvor han kort spiller Monicas superrige kæreste. Men der hvor jeg for alvor blev fan, var da jeg fandt ud af, at han var manden bag Iron Man. – Altså han er manden der startede hele MCU! Senere lavede han en film kaldet Chef, hvor han selv spiller en kok, som siger sit job op i en restaurant, køber en foodtruck og prøver at finde glæden tilbage i køkkenfaget. Den film har efter sigende inspireret en masse af virkeligheden kokke, til at blive glade for faget igen. De fandt en glemt glæde frem for at lave lækkert og kreativt mad. Den film blev så til en dokumentarserie, hvor han Jon Favreau rejser rundt med kokken Rroy Choi. Her prøver de forskellige madteknikker af og besøger forskellige kokke rundt omkring i USA, for at høre om deres teknikker og glæde ved at lave mad. Og nu er anden sæson landet på Netflix.

The Chef Show er en rigtig hyggelig serie. Som det er med mange andre madlavningshows, så sidder man virkelig og får selv lyst til at stå og lave maden. Men niveauet af teknikker og kundskaber er virkelig højt, så man skal nok ikke forvente at man kan eftergøre deres resultat lige med det samme.

Serien tager sig bedst ud i de afsnit hvor der er andre kendte ansigter med. Desværre i denne sæson er det umiddelbart kun Seth Rogan, som er med i første afsnit. Herefter stagnere det desværre en smule. Dog er det stadig ganske underholdene og inspirerende, men der mangler bare lige den sidste ingrediens. 

Generelt i hele første afsnit sad jeg bare og savlede til den lækre mad de lavede – Nu er jeg også rigtig glad for hot wings. I afsnittet efter lavede de ægte italienske pizzaer og andre retter fra italien, og det var virkelig også lækkert og inspirernede. Herefter er det lidt hip som hap om det er mad jeg ville spise, men fælles for alt sammen er, at det ser super lækkert ud. 

Men hvordan skal man stjerneangive sådan en serie. Ja, først og fremmest så er det en dokumentarserie om mad – vildere er det ikke. Så for mig vil det aldrig kunne komme op på 6 stjerner, for det er emnet bare ikke til. Så jeg vakler lidt mellem 4 og 5 stjerner. Men i og med, at jeg var mest fanget i første og andet afsnit, og den derefter taber mig en smule, ender jeg på 4 flotte stjerner. Og hvis der kommer en sæson mere, skal jeg da klart se med

The Chef Show, Sæson 2

Medvirkende: Jon FavreauRoy Choi

Genre: Dokumentar

Længde: 8 episoder

Premiere: 13. september 2019

[Sassy_Social_Share]

Trailer

Morten Kibsgaard

Udvikler og skribent