Menu Luk

» Den flotteste film i 2018 er faktisk en animationsfilm

Spider-Man: Into the Spider-Verse – Anmeldt af Morten Kibsgaard

Anmeldelse:

Wow. Det er simpelhen det første ord man sidder tilbage med, når man har set denne film. Dette er ikke blot 2018s flotteste film, det er også en af de bedste Spider-Man fortællinger der har været.

Denne film skal helst nydes på en stor skærm og med musikken skruet godt op, for det fortjenner den virkelig. Musikken fungerer virkelig godt. Det er primært stille og roligt hip-hop musik, så man kan være med i alle aldre, og musikken bliver lagt rigtig godt ind i scenerne, så man får lyst til at rocke med i sofaen. Men farverne og animationen i denne film, er fuldkommen enestående og helt ekstraordinær. Animationsstilen er virkelig original og fed, og som giver en fornemmelse af, at man læser i tegneserieblad. Det kan slet ikke beskrives hvor flot denne film er. Kan kun sige – Se den, og du ved hvad jeg snakker om.

Men det er ikke kun det visuelle og lyden, der er fantastisk. Det er også selve historien. Den er både spænde og sjov, men faktisk også virkelig rørende. Der er faktisk en scene, hvor jeg blev nødt til at puste ud ekstra hårdt og holde øjnene tørre for tåre.

Men hvorfor giver jeg den så kun 5 ud af 6 stjerner. Det er fordi, der er nogle steder hvor jeg synes, det kunne være gjort bedre. Den ene ting er, at der bliver introduceret tre ekstra spider-karakterer lidt sent i filmen, som aldrig rigtig for lov til at folde sig ordenligt ud. Og den anden ting er, at jeg kunne ikke rigtig fornemme tiden igennem filmen. Og på baggrund af disse to ting, må jeg desværre trække en stjerne fra.

[TheChamp-FB-Comments]

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Instruktør: Bob Persichetti, Peter Ramsey

Medvirkende: Shameik Moore, Jake Johnson, Nicolas Cage, Mahershala Ali

Genre: Animation, Action

Spilletid: 1 t. 57 min.

Premiere: 13. december 2018

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Morten Kibsgaard

Udvikler og skribent