Menu Luk

» En udemærket kontrast til de mange andre actionfilm vi får kastet i hovedet

Triple Frontier – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

Fem krigere som for længst har været afsted på den sidste udstationering skal forsøge at kuppe en sydamerikansk narkobaron. Det sidste de skal lave, for så at kunne leve af pengene resten af deres liv. Den overordnede plan virker til at være rimelig ligetil, men man bliver ikke forbavset over at det ikke altid er sådan tingene udvikler sig. For hvis det virker for godt til at være sandt, så er det det som regel også.

Som enhver anden action film så bygger vi op hele vejen igennem til at publikum kan mistænkeliggøre diverse biroller, og hele tiden tænker man – Har han rent mel i posen ? Er det nu det ender galt ? Er vi sikre på at de kommer med en helikopter ?

Som om det er helt normalt at skulle hente 75 millioner dollars hos en narkoboss i junglen som selvfølgelig bare lader dem stikke af med pengene!

Perspektivet i filmen om venskaber som har været i krig sammen, man vil gøre ALT for hinanden, samtidig så bliver man grisk af penge, især når der er flere end man regner med.

Men alting har en pris, og nogle betaler mere end andre.

Oscar Isaac giver liv til rollen som Pope, og igennem filmen ændrer han en smule karakter, fra den hårde elitesoldat som kan klare hele verden til den noget blødere mand, der virkelig bare gerne vil videre i sit liv. Charlie Hunnam er endnu engang en badass, men denne gang i en pæn rolle, og det klæder ham virkelig. Ben Affleck spiller også sin rolle rigtig fint, som en halvsur bitter mand der godt kunne bruge nogle penge til at redde sin familie. Det var faktisk rart at se ham tilbage i en rolle, og det virker som om han er klar på mere.

Filmen er rå, har en smule kant og en sjov halvsort humor, som jeg vil tro, kun soldater der har været i krig vil synes om, men alt i alt giver den en udemærket kontrast til de mange andre actionfilm vi får kastet i hovedet og denne kontrast er jeg ret så vild med.

Hvis de skulle finde på at lave en to’er så er jeg sikker på at jeg igen vil sidde foran Netflix skærmen og følge deres eventyr.

[TheChamp-FB-Comments]

Triple Frontier

Instruktør: J.C. Chandor

Medvirkende: Oscar Isaac, Ben Affleck, Adria Arjona, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund

Genre: Action, Eventyr, Krimi

Spilletid: 2 t. 05 min.

Premiere: 13. marts 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer

Mille Lau

Skribent