Menu Luk

» En fin film om at være en ung pige med store drømme

Walk. Ride. Rodeo. – Anmeldt af Mille Lau

Anmeldelse:

Vi ved allesammen hvordan alting kan vende op og ned på et splitsekund, derfor er det også med det perspektiv jeg ser den sande historie om Amberley Snyder. Am er en unge pige som er meget optaget af sin ridning på familiens ranch i Utah, og hun har kæmpe potentiale til at blive en af de bedste rodeoryttere. Vi ser en VINDER som har et kæmpe konkurrencegen, og man er ikke ikke i tvivl om at det er på en hest hun hører til.

Den værste opringning man kan forestille sig, – Am ringer til sin Far på Hawaii og fortæller at hun har været involveret i en trafikulykke. Han må så ringe hjem til Moren på ranchen og fortælle det – Alle de følelser der ligger i den telefonsamtale er forfærdelig.

Alt imens bliver Am transporteret til nærmeste hospital og så videre til et andet hvor hun kan blive opereret. Moren kører forbi ulykkesstedet, på vej til hospitalet og det er enormt hårdt, for først her går virkelig rigtig op for hende.

Am er lam i benene og alle siger hun ikke kommer op på en hest igen, for hun kommer ikke til at gå igen. Hendes konkurrencegen bliver hendes største styrke, men også største svaghed, for hun er ikke i tvivl om når hun har fejlet. Hendes mantra er Måske en dag!

Det er ikke en film med de største skuespil præstationer, eller den vilde filmproduktion, men historien og kampen om at komme tilbage og leve livet selvom det skal læres forfra igen. Der er masser af bump på vejen, men viljestyrken vil være afgørende om det bliver nye drømme og mål, eller om man kan komme tilbage og leve sit liv i en ny virkelighed. Alt i alt en fin film om at være en ung pige med store drømme, og have mod, vilje og tålmodighed til at opnå dem.

[TheChamp-FB-Comments]

Walk. Ride. Rodeo.

Instruktør: Conor Allyn

Medvirkende: Missi Pyle, Spencer Locke, Alyvia Alyn Lind, Bailey Chase, Kathleen Rose Perkins, Sherri Shepherd

Genre: Drama

Spilletid: 1 t. 40 min.

Premiere: 08. marts 2019

Hvad synes du om filmen? 

[ratingwidget]

[Sassy_Social_Share] 

Trailer