Menu Luk

Warner Bros gør Matrix 4 til en realitet

 – Skrevet af Mille Lau

Warner Bros gør Matrix 4 til en realitet 21 år efter den første Matrix film havde premiere i biograferne. I sommeren 2020 begynder optagelserne til en fjerde film i serien. Fortsættelsen har været rygtet mange gange tidligere, men denne gang skulle den være god nok. 

Selveste Keanu Reves skal igen spille Neo, ingen anden skal have æren af den rolle også Carrie-Anne Moss genopstår som Trinity. Ret meget mere ved vi ikke på nuværende tidspunkt, desværre! 

The Matrix som kom i 1999 blev en af de mest sete film på verdensplan, og trilogien opnåede en kultstatus for sine banebrydende teknologi og i særdeleshed filmteknikken der blev brugt i kampscenerne. Med en samlet indtjening på 11 milliarder kroner på verdensplan ligger de tre film lunt i svinget, dengang i 00’erne. 

Søskendeparret som instruerede trilogien dengang, havde en masse ideer for virkeligheden og i deres forsøg på at udforske disse blev trilogien skabt. Mange af disse ideer er endnu mere relevante i dag, og derfor er Lana Wachowski tidligere Andrew, også med i dette nye og spændende filmprojekt, hvor hun skal skrive og instruere. 

Det bliver spændende at følge udviklingen i denne science fiction franchise. 

Mille Lau

Skribent