Biografaktuelle film direkte på streamingtjenester

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Sidste år, 1. april, skrive vi her på filmsiden, at det nu var muligt at streame alle biografaktuelle film der går i danske biograferne, hjemme i stuen. Dette var naturligvis en aprilsnar, som lagt de fleste kunne gennemskue. MEN nu er der ikke tale om en aprilsnar joke. Årsagen er lagt mere trist og lang mere alvorlig, og er en konsekvens af den situation vi har i øjeblikket. 

Mens biograferne holder lukket for at minimere spredningen af COVID-19, har nogle filmselskaber besluttet, at film, der skulle have været i biografen, nu i stedet kan streames.  skriver blockbuser på deres hjemmeside og på facebook.

I første omgang tale om filmene “The Invisible Man” (biograf-premiere den 27. februar) og “Emma” (biograf-premiere den 5. marts). Men også Filmen “The Hunt”, som  i første omgang skulle have haft premiere i september 2019, men som blev fjernet fra plakaten, grundet de masseskydninger der var i byerne Dayton og El Paso i den periode. efterfølgende var der planlagt premiere d. her i marts, men nu som kommer direkte på VOD. 

 “The Invisible Man”, Emma”, og The Hunt”  ligger fra i dag på VOD-tjenesterne Blockbuster, Viaplay og SF Anytime.