De seneste par dage er nettet blevet ramt af rygtet om, at den populære Bohemian Rhapsody skulle få sig en efterfølger

– af Martin Riis Larsen

Mens Freddie Mercury har været død siden 1991, så blev han i den grad genoplivet, da Rami Malek påtog sig rollen som den kulørte Queen-forsanger i filmen Bohemian Rhapsody. En rolle han spillede så godt, at han for mindre end en måned siden vandt en Oscar-statuette, ligesom filmen i sig selv vandt hele fire ud af de fem nomineringer, den havde fået.

Filmen er en biopic, som viser en blanding af sandhed og fiktion omkring hvordan bandet Queen og ikke mindst Freddie Mercury fik sin storhedstid. Uden at afsløre for meget, så giver slutningen af filmen ikke anledning til, at der skulle komme en efterfølger, men det er måske alligevel på vej.

Det lå næsten i kortene, at Rami Malek med hans fantastiske imitation af Freddie Mercury ville ende med at få en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. Det gjorde han som fortjent, at Queen-filmen endte med at hive hele fire ud af de fem Oscar-statuetter hjem, som de var nomineret til.

Foruden den bedste hovedrolle, vandt filmen også for bedste lyd, bedste filmklipning og bedste lyd-redigering. Til gengæld lykkedes det ikke Bohemian Rhapsody at vinde den måske mest prestigefyldte titel, nemlig kåringen af årets bedste film. Det blev i stedet filmen Green Book, som blandt andet har Viggo Mortensen i hovedrollen. Viggo Mortensen var blandt andet en af dem, som Rami Malek slog i titlen om at blive årets bedste mandlige skuespiller.

De seneste par dage er nettet blevet ramt af rygtet om, at den populære Bohemian Rhapsody skulle få sig en efterfølger. Rygtet om en anden omgang med Freddie Mercury og Queen er dog nu manet i jorden.

Så nej, vi får altså ikke en ’Bohemian Rhapsody 2’. Det fortæller en af filmens producenter, Graham King, til Slashfilm. Freddie Mercury og Queen vender ikke tilbage, desværre.

Hvis du endnu ikke har set Bohemian Rhapsody, eller måske blot er i tvivl om, hvor præcist de har ramt deres Live-Aid koncert til mindste detalje, så kan du se det lige her:

[TheChamp-FB-Comments]