BREAKING NEWS!!! Bombe fra Warner Bros. Media!

– Skrevet af Paul

Selskabet har nu officielt annonceret at man vil følge den udgivelsesmodel for alle deres kommende film i hele 2021, som der i første omgang kun var for ‘”Wonder Woman 1984″!

Det betyder følgende: samtidig med at filmene får biografpremiere, vil de få premiere i 30 dage på Warner Bros streamingtjeneste “HBO Max”, hvorefter de vil blive taget af streaming og derefter kun køre i biografen i en bestemt periode (indtil nu har den periode været 90 dage, men det vindue kan blive smallere!), for så at blive tilgængelig til køb/leje

Warner Bros. Bliver de første der gør dette, og skaber præcedens med det her powermove, og der er med GARANTI rigtig mange andre filmselskaber def følger spændt med fra sidelinjen!

Den første film der kommer til at gøre brug af denne strategi er som sagt “Wonder Woman 1984”, så der er stor opmærksomhed på hvordan den kommer til at klare sig økonomisk- men i alle andre lande end USA vil deres film så vidt vides blive udgivet som normalt (da det pt kun er i amerika HBO Max eksisterer).

Warner Bros. Har følgende film der udkommer næste år:

The Little Things,” “Judas and the Black Messiah,” “Tom & Jerry,” “Godzilla vs. Kong,” “Mortal Kombat,” “Those Who Wish Me Dead,” “The Conjuring: The Devil Made Me Do It,” “In The Heights,” “Space Jam: A New Legacy,” “The Suicide Squad,” “Reminiscence,” “Malignant,” “Dune,” “The Many Saints of Newark,” “King Richard,” “Cry Macho,” and “Matrix 4.”