Se musikvideoen til 'Hey Buster' lige her

Kilde: kino.dk

”Stille, stille, stille nu står solen op …”  

Den sangtekst har de fleste i Danmark nok hørt på et tidspunkt i løbet af deres liv. Det er nemlig den, der starter Nannas titelsang til filmen Busters verden fra 1984.

En sang, der over tid er blevet en klassiker, og som de fleste kan synge med på.

‘Busters Verden’ er baseret på Bjarne Reuters bog af samme navn og har her i 2021 fået en ny filmversion, der får premiere i biograferne på torsdag 17.juni.

Buster er en 11-årig opfindsom dreng, der elsker at trylle og være sammen med sin familie – især søsteren Ingeborg. Sammen med sin gamle ven Hr. Larsen, øver Buster sig på at vinde sommerens talentkonkurrence, men klassens populære dreng gør alt, hvad han kan for at forpurre tryllenummeret, og samtidig stille ham i dårligt lys overfor den nye søde pige i Brønshøj. Men Buster skal nok finde på en løsning. For Buster Oregon Mortensen giver aldrig op!

Buster Oregon Mortensen lever i sin helt egen verden! Nå ja, han lever selvfølgelig også i forstaden Brønshøj, og det gør han sammen med sin far, mor og lillesøster Ingeborg, foruden en hel masse andre mennesker som næsten allesammen befinder sig en smule højere på den sociale rangstige end Buster og hans familie. Men Buster kan trylle, og det kan de andre ikke! Helt trylle kan han måske ikke endnu, men øvelse gør mester siger Busters bedste ven, den pensionerede kanonkonge Hr. Larsen. Og at drømme er jo ikke forbudt. Så hvis ellers man har en god portion selvtillid og en sund tro på sig selv, er der faktisk ikke noget der er uopnåeligt. Hvad enten det er en rejse med familien sydpå, eller et kys fra den eneste ene. For Buster er der ingenting der ikke kan lade sig gøre. Og det er vi rigtig, rigtig mange der kunne lære noget af!

PREMIERE 17. JUNI 2021 OVER HELE LANDET