Chris Hemsworth skal spille wrestler-legenden Hulk Hogan i ny biopic

Chris Hemsworth skal spille wrestler-legenden Hulk Hogan i ny biopic

Som dreng var jeg meget betaget af fænomenet Hulk Hogan, og hele den verden med westling. Vi talte tit om, om det var aftalt skuespil eller virkeligt. Jeg tror den dag i dag, at sandheden ligger et sted imellem. Men nu bliver historien om Hulk Hogan filmmatiseret, og  Chris Hemsworth er klar til at rive det store lærred fra hinanden – Mere eller mindre.

Der er nemlig en biopic på vej om den verdensberømte wrestler (og skuespiller) Hulk Hogan, og den australske ‘Thor’-skuespiller har meldt sig klar til en tur i ringen som hovedrolleindehaver.

Den kommende film om Hulk Hogan (eller Terry Bollea, som hans dåbsattest dikterer) instrueres af Todd Phillips, der blandt andet har ’The Hangover’-trilogien samt den kommende ’Joker’-film med Joaquin Phoenix på sit instruktør-cv.

Hulk-filmen har endnu ikke fået en titel, men The Hollywood Reporter har afsløret, at filmen kommer til at tage udgangspunkt i den vidt elskede og mindst lige så bredt hadede Hulksters unge dage, begyndelsen på hele den såkaldte ’Hulkmania’ og vejen til toppen. Filmen får premiere via Netflix. Instruktør på filmen bliver Todd Phillips

(Kilde: Soundvenue.dk) / Martin Riis Larsen

[TheChamp-FB-Comments]