Daniel Graig skadet under optagelserne til den kommende Bond-film

Det er ikke første gang, Daniel Craig bliver skadet under optagelserne til en James Bond-film. 

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Ifølge nyhedssiden Variety er Daniel Craig blevet skadet under optagelserne til den kommende James Bond-film, hvis titel stadig er ukendt.

Craig skulle efter sigende være faldet på settet og efterfølgende fløjet til USA for at blive røntgenfotograferet. Det er stadig uvist hvor længe optagelserne er udskudt. Det er dog bekræftet, at de indspilninger, der skulle have fundet sted i Pinewood-studierne i London i næste uge, er blevet aflyst.

Det er ikke første gang, Daniel Craig bliver skadet under optagelserne til en James Bond-film. Actonhelten, der udfører en del af sine egne stunts, fik slået et par tænder ud, da han filmede sin Bond-debut Casino Royale i 2006, mistede et stykke af en finger og fik skadet en skulder under Quantum of Solace. Han skadede desuden sit knæ i en kampscene til Spectre fra 2015.

Skulle optagelserne blive udskudt, vil det ikke være det første tilbageslag for filmen. Tidligere forlod instruktør Danny Boyle projektet pga. kreative uoverensstemmelser med producerne Barbara Broccoli og Michael G. Wilson.

Vi må vente endnu længere på den 25. film om agent 007​

Det fulde cast blev offentliggjort sidste måned og tæller bl.a. den Oscar-vindende Rami Malek, der er bekræftet som filmens skurk. Derudover medvirker Ana de ArmasBilly Magnussen, der er er aktuel i den kommende Disney-film Aladdin, samt danske David Dencik.

Kommende skurk i den nye James Bond film er dansk

Daniel Craig er ikke den eneste actionstjerne, der udfører sine egne stunts, ej heller den første til at komme til skade i forsøget på at udføre dem. I 2017 kom det frem, at Tom Cruise brækkede en ankel, da han agerede stuntman under optagelserne til Mission: Impossible – Fallout. Måske de fremover skulle overlade det til professionelle.

James Bond 25 har forventet premieredato d. 8. april 2020

[TheChamp-FB-Comments]