Dansk outsider som den nye James Bond

– af Martin Riis Larsen

Optagelserne til James Bond-film nummer 25 går i gang inden for få uger, og i april 2020 udkommer filmen, der bliver den sidste med Daniel Craig i hovedrollen som agent 007.

Allerede nu er forberedelserne til efterfølgeren dog i gang, og ét stort spørgsmål er langtfra afklaret: Hvem skal overtage rollen fra den 51-årige englænder, når han til næste år har spillet sin femte James Bond-rolle?

Favoritten er lige nu den engelske skuespiller Tom Hiddleston, der først og fremmest er kendt fra en række ‘Marvel’-superheltefilm, mens Richard Madden, der spiller Robb Stark i ‘Game of Thrones’, følger lige efter.

For danskerne – eller for fans af ‘Game of Thrones’ – er det muligvis mere interessant, at Nicolaj Coster-Waldau også har sneget sig med i kandidatfeltet, eftersom han i rollen som Jaime Lannister har udkæmpet drabelige slag mod netop Robb Stark. Nicolai Coster-Waldau er dog ikke blandt de absolutte topfavoritter, men en del af outsiderfeltet

Flere engelske bookmakere har også odds på, hvem der bliver den næste James Bond, men de har primært engelske navne på listen, og ingen af dem har odds på Nicolai Coster-Waldau som den næste James Bond.

De mest sansynlige skal nok finde i blandt disse skuespillere: James Norton, Tom Hardy, Jack Huston, Idris Elba, Aidan Turner, Justin Hartley, Tom Hiddlestone. Er man gambler, kan man oså spille på Ryan Gosling, Christian Bale, Eddie Redmayne og sidst og ikke mindst fodbold ikonet David Beckham

Men danske Nicolai Coster-Waldau er nævnt som outider, men foreløbig må vi vente på Bond film nr. 25

[TheChamp-FB-Comments]