Den Lille Havfrue har endelig fundet sin Prins Erik

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Det bliver den 24-årige Jonah Hauer-King, der skal bringe den ikoniske charmør til live i den kommende genindspilning af The Little Mermaid. Skuespilleren er relativ ny i feltet, men med sine smilehuller, blå øjne og mørke lokker er ligheden til den originale tegnefilmskarakter ganske slående. Han har tidligere medvirket i bl.a. familiefilmen A Dog’s Way Home, og rollen som Erik kan blive hans helt store folkelige gennembrud.

One Direction-charmøren Harry Styles fik angiveligt tilbudt rollen for flere måneder siden, men takkede nej. Ifølge Variety har Hauer-King været igennem flere castingrunder. Den 9. november er den seneste casting eftersigende fundet sted i London med filmens instruktør Rob Marshall, og nu er det afgjort.

Hauer-King skal spille over for Halle Bailey, som skal spille den unge Ariel. Derudover er Melissa McCarthy bekræftet i rollen som den onde havheks Ursula, mens Bond-skurken Javier Bardem spiller faderen Kong Triton.

Ligesom tidligere Disney-genindspilninger, såsom Skønheden og Udyret, Junglebogen og Løvernes Konge, bliver The Little Mermaid en blanding af live action og animation. Filmens handling er baseret på den originale Disney-klassiker fra 1989, og det bliver således glædelige genhør med originale ørehængere, men den kommende film præsenterer også nye melodier.

The Little Mermaid afventer fortsat dansk premieredato.

Halle Bailey
Melissa McCarthy