Den nye Hunger Games prequel er officielt på vej

- Skrevet af Ida Marie Skou

I en tidligere artikel løftede vi sløret for handlingen til Suzanne Collins nye Hunger Games prequel, der finder sted 64 år før den originale trilogi. Nu bekræfter filmselskabet Lionsgate officielt, at bogen vil blive filmatiseret.

Bogen udkommer den 19. maj, og titlen bliver The Ballad of Songbirds and Snakes. Filmen vil blive baseret på forfatterens bogforlæg, hvor manuskriptet vil blive skrevet af Michael Arndt. Arndt har blandt andet skrevet manuskriptet til den Oscar-vindende Little Miss Sunshine, og stod også for manuskriptet til Catching Fire, som er anden film i den originale franchise.

Francis Lawrence vender tilbage i rollen som instruktør. Han stod også tidligere bag Catchcing Fire og Mockingjay – part 1 og 2.

Filmen bliver en forløber til den oprindelige franchise. Plottet kommer til at dreje sig om den 18-årige Coriolanus Snow, bedre kendt som den skånselsløse præsident Snow i Hunger Games-franchisen. I denne forhistorie bliver den unge Snow mentor i den 10. udgave af Hunger Games. Filmen vil fokusere på Snows kamp til toppen, hvor han vil fremstå som en slags antihelt. Dette vil blive en ny vinkel på hans historie, da han i franchisen er bedst kendt som den altafgørende skurk.

Det vides endnu ikke hvordan rollelisten vil se ud, og hvem der skal spille den unge Snow. Filmen afventer endog også en premieredato.