Disney+ er på vej - så billigt bliver det

 – Skrevet af Martin Larsen

Disney+ blev lanceret i USA den 12. november sidste år og har allerede passeret 60 millioner abonnenter. Disney+ tilbyder indhold fra selskabets ikoniske brands Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic såvel som originalt indhold lavet eksklusivt til tjenesten, hvilket inkluderer film, serier, dokumentarer og forskellige kortformater.

Streaming-tjenesten lanceres i Skandinavien den 15. september, men allerede nu kan du forudbestille et dansk abonnement på Disney+.

Samtidig har Disney også offentliggjort  prisen for at få adgang til deres indhold. Prisen vil i Danmark blive 59 kroner om måneden og 589 kroner, hvis man vælger et årsabonnement. Dermed er prisen på et månedsabonnement billigere end Netflix.

Streaming-tjenesten lanceres i Skandinavien den 15. september, men allerede fra i dag kan du forudbestille et dansk abonnement på Disney+.

Disney har i den seneste tid opkøbt store dele af 21st Century Fox, som blandt andet har rettighederne til superhelteserier som ‘X-Men’ og ‘Deadpool’, men også de kommende ‘Avatar’-film. Desuden er der også adgang til flere af National Geographics dokumentarer via Disney+.