Dinsey+ kommer til Europa i slut marts 2020

 – Skrevet af Morten Kibsgaard

Sikke en gigantisk skuffelse. Da Disney annoncerede, at de ville komme med deres egen streamingtjeneste i USA d. 12. november 2019, var vi ret så fortrøstningsfulde om, at den ikke længe efter vil komme til Danmark også. Måske en måned eller to efter, tænkte vi.

I går aftes, dansk tid, lage Disney+ et opslag op på Twitter, hvor de skriver, at deres tjeneste åbner op i England, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien pr. 31. marts 2020. Flere lande vil også blive præsenteret snart. Vi ved dog ikke om vi skal regne Danmark med i det, men det betyder hvert fald, at der mindst går fire og en halv måned før vi herhjemme får lov til at kunne se shows som The Mandalorian. Vi er virkelig ekstrem skuffede her hos Filmsiden.

Disney skal hvert fald nok regne med, at en masse af deres nye eksklusive shows vil blive downloaded ulovligt her i Europa. Det gælder naturligvis ikke her fra Filmsiden, så vores anmeldelser af deres shows, kommer først når deres tjeneste er åbnet i Danmark. Men vi kan dog sagtens forstå, hvis du ikke kan vente så længe, og derfor tyr til ulovligheder, for det er da godt nok selvforskyldt af Disney. Ja, det er en dårlig undskyldning, men i pratisk vil der være rigtig mange der vil benytte sig af den.

Dog så opfordre vi dig naturligvis ikke til at lave ulovligheder, så vi håber du har masser af tålmodighed.