Dræberdukken Chucky er tilbage i en helt ny gyserserie

Kilde : C Mores

Dræberdukken Chucky er tilbage i en helt ny gyserserie, som får premiere på C More til halloween, søndag den 31. oktober.

Chucky-skaberen Don Mancini er tilbage ved roret. Han er eksekutiv producer, showrunner og instruktør på de to første afsnit, og har desuden skrevet manuskriptet til den nye gyserserie, som også har Brad Dourif tilbage som den ikoniske Chucky-stemme. De to var ikke en del af genindspilningen af filmen Child’s Play fra 2019.

Der er også comeback til Jennifer Tilly, som lægger stemme til Tiffany, som har været Chuckys hustru siden Bride of Chucky fra 1998, samt Alex Vincent i rollen som Andy, der var Chucky-dukkens første ejer. Der bliver også gensyn med Christine Elise i rollen som plejesøsteren Kyle, og Fiona Dourif som Nica, der blev besat af Chucky, sidst vi så hende i Cult of Chucky.

I den nye gyserserie Chucky følger vi den homoseksuelle teenager Jake Weber, som er en enspænder, der forsøger at bearbejde sorgen over sin mors død. På et lokalt loppemarked finder han en Good Guy-dukke, som han udvikler et tæt venskab til. Men efterhånden bliver der begået en række brutale mord, som ryster den ellers idylliske amerikanske forstad.

For Chucky-fans er der ingen tvivl om, hvem der står bag mordene. Det er naturligvis dræberdukken, som er blevet besat af den sadistiske seriemorder Charles Lee Ray. Dæmondukkens indtog afslører samtidig en række sandheder om det lille samfund og dets indbyggere.

I den nye serie om Chucky er det for første gang en gruppe teenagere, der skal forsøge at stoppe dræberdukken. Zachary Arthur (Transparent) spiller rollen som Jake Weber, og er flankeret af Teo Briones (Ratched), Björgvin Arnarson (The Seventh Day) og Alyvia Alyn Lind (Daybreak).