Efter ni års pause: En fjerde Jackass-film er på vej

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Ifølge det amerikanske medie Deadline har filmselskabet Paramount nemlig sat en premieredato for en fjerde Jackass-film.

Fans af filmene må dog væbne sig med tålmodighed, da det først bliver 5. marts 2021, at “Jackass” vender tilbage på det store lærred, skriver mediet. Der er endnu ikke oplyst yderligere detaljer om filmen, så det er uvist om Johnny Knoxville, Bam Margera og Steve-O med flere bliver samlet igen.

Det var skuespiller og stuntmand Johnny Knoxville, instruktør Jeff Tremaine og producer Spike Jonze, der i sin tid fandt på idéen til “Jackass”, som løb over skærmen som tv-serie på MTV fra 2000 til 2002.

Siden er der blevet produceret tre Jackass-spillefilm i henholdsvis 2002, 2006 og 2010. Der har også været en enkelt spinoff-film med Johnny Knoxville fra 2013 kaldet “Jackass Presents: Bad Grandpa”.

Siden Ryan Dunn, som var et af medlemmerne i Jackass-gruppen, døde i en bilulykke i 2011, har hele holdet ikke været samlet.

Flere af medlemmerne er dog gentagne gange blevet spurgt, om de ville være interesseret i at lave endnu en film. De tre foregående Jackass-film har tilsammen indtjent 335 millioner dollar på verdensplan.

(Kilde: ritzau)