Efterfølgeren til klassikeren Top Gun fra 1986 er på vej - Tom Cruise på motorcykel med Jennifer Connelly

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Efterfølgeren til klassikeren Top Gun fra 1986 er officielt på vej, og i dag er dele af handlingen af Top Gun: Maverick blevet lækket på That Hashtag Show.

30 år er gået, og det er tid til en ny generation af piloter til at tage styringen.

Tom Cruises legendariske karakter, Maverick, arbejder nu som mentor og flyvelærer for den nye generation af hotshot-piloter som fx. enespænderen Sugar, den konkurrencelystne Kansas, nørden, en sej kvinde ved navn Drone og sidst men ikke mindst den bundærlige Shotgun.

Her kommer sønnen til afdøde Nick “Goose” Bradshaw også på banen.

Navnet er Wringley, han er i 20erne, flot, succesfuld og en fandens pilot. Med andre ord, så minder Goose junior i den grad om Maverick, men han afskyer selvsamme person og holder ham ansvarlig for sin fars dødsfald i luften 30 år tidligere.

Vi kan forvente, at den unge Wringley bliver Maverick store modstander og samtidig en slags protege, han ser fremtid i, hvis bare fortiden kunne lægges til hvile. Samtidig får den gode Maverick endnu et spøgelse at tackle – denne gang er det blot Goose istedet for hans egen far.

Udover de ovennævnte karakterer vil Maverick finde kærligheden i den 40-årige single mor, Penny, hvis storebror er den barske admiral Caspar, der bestemt ikke elsker Maverick.

  • Forsinket
  • Top Gun 2 – Maverick, skulle efter planen allerede haft premiere 11. juli 2019, men er desværre forsinket et år. Dette skal ikke afholde og til at glæde sig endnu mere til filmen lander og feel the need for speed.

Instruktør: Joseph Kosinski

Medvirkende: Jennifer Connelly, Tom Cruise, Jon Hamm

Top Gun 2: Maverick – forventet dansk premiere den 16.07.2020

Se trailere fra Top Gun – 1986

(Kilde: kino.dk)

[TheChamp-FB-Comments]