Er Wesley Snipes’ Blade på vej til MCU?

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Mange Marvel fans husker Wesley Snipes‘ klassiker Blade fra 1998. Daywalker’en som jagter nattens væsener. Men mange fans har også udtrykt interesse for, at skuespilleren og karakteren skulle komme tilbage til det store lærred en dag.

Snipes har også teased nogle få forskellige samtaler han har haft om, at gøre netop dette, og mens hans nyeste billede på twitter ikke er nogen bekræftelse på et nyt projekt, tyder det på, at karakteren helt sikkert stadig er i hans hjerte og tanker.

Snipes lagde et billede op af sig selv som Blade på sin motorcykel, med teksten “Caption this… #BLADE”. Det tog ikke lang tid før fans reagerede med efterspørgelse på, at han skulle deltage i Marvel Cinematic Universe’s fase 4.


Nu har vi dog stadig ingen anelse om, om det er noget der kan ske eller ej, selvom Snipes afslørede sidste sommer, at han havde været i forhandlinger med Marvel om et slags projekt med karakteren. Der var også en reference i Thor: Ragnarok til vampyrer i MCU, da Korg forklarer, at man kan dræbe tre vampyrer på en gang, hvis de ellers står tæt sammen, ved at bruge et specielt tre-hoved spyd. Siden da, er der dog ikke sket noget, men måske er der noget på vej bag kulisserne.

Det skal dog med, at fans fik et lille håb om en Blade-serie takket være den seneste annoncering om Hulu’s ‘Helstrom og Ghost Rider’-serie, som teasede en ‘Spirits of Vengeance’ (navnet på en tegneserie) side af Marvel Universe, og det kan meget vel omfatte Blade. Hvis det skulle ske, ville de så finde en anden skuespiller som Blade eller vil de bringe Snipes tilbage? Det må vi desværre vente med, at finde ud af.

[TheChamp-FB-Comments]