Få overblikket over streamingtjenesterne

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Biograferne lukkerne lukke ned de kommende uger på grund af Corona-smitten i Danmark. Streamingtjenesterne bliver flere og flere, og vi streamer som aldrig før. Det kan dog være svært at bevare overblikket over alle de mange streamingtjenester, der er tilgængelige.

I de kommen uger, vil en meget stor del af befolkningen være hjemme i stuerne, da alt mere eller mindre er lukket ned. Desværre har biografterne også meldt ud, at der ikke vises film på det store lærred i min 14 dage fra nu. og på baggrund af dette bliver der masser af tid til at følge med en ens yndlingsserie eller se en film hjemme i stuerne blandt familie og venner – og der er mange muligheder til store og små.

 

Amazon Prime Video

Link til siden

 

Tusinder af populære film og tv-shows. Se hvor som helst! 1000’erne af film og tv-show til streaming nu, eller download og se offline på din telefon. Se med undertekster. Nye film hver måned. Risiko-fri prøveperiode. Ubegrænset streaming. Download og se offline.

Priser:  5,99 € per måned

Apple-TV-plus

Link til siden

 

Den 1. november 2019 blev streamingtjenesten Apple TV+ lanceret i Danmark. Indholdet er endnu sparsomt med få eksklusive serier med store stjerner.

Priser: 39 kr. / måned

Blockbuster

Link til siden

 

Find alle de nyeste premierefilm og serier på Blockbuster. Du betaler kun for det, du ser. Vi har mere end 10.000 titler at vælge mellem. Besøg Blockbuster nu og find det du vil se! Alle de nyeste film. Intet abonnement. Mere end 10.000 titler.

Priser: 3 film 129,- kr. 

Instruktøren Nicolas Winding Refns egen streamingtjeneste, hvor man kan se kultfilm udvalgt specielt af ham. Gratis.

Priser: Gratis 

Se alle de nyeste film, serier og børnefilm. Stream film og serier på alle dine skærme. Nye film hver måned. Film & Serier du skal se. Ingen binding. Alle børnenes favoritter. Typer: Action, Drama, Gys.

Priser: 99 kr. / måned

Crunchyroll

Link til siden

Crunchyroll.com er en streamingside for dem der kan lide anime.

Priser: 65 kr. / måned

Dansk filmskat

Link til siden

 

Danske filmklassikere samlet ét sted – Bredt udvalg af danske film, fra 30’erne og helt frem til i dag 

Priser: 49 kr. / måned

Dplay giver dig muligheden for at følge med i nogle af Danmarks mest populære reality programmer fra Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren når som helst. Herunder ses en liste med nogle af de bedste reality shows på Dplay.

Priser: 0 kr. / måned (reklamefinansieret)

Se eller gense DR’s TV-programmer. Du kan se programmer fra både DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ultra og DR Ramasjang. Se live-tv eller on-demand.

Priser: 0 kr. / måned

Filmstriben

Link til siden

Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig. Filmstriben kan bruges af alle, der er oprettet som bruger på deres lokale bibliotek. Filmene er til visning til privat brug. Filmstriben indeholder en bred vifte af spillefilm, kort- og dokumentarfilm for børn, unge og voksne.

Priser: 0 kr. / måned (4 film pr. mdr. / pr. bruger)

Er du til amerikansk reality-tv? Så er Hayu Nordics Danmark ikke til at komme uden om. Denne streamingtjeneste kan blandt andet bryste sig af at have alle afsnit af Keeping Up with The Kardashians tilgængelige på deres tjeneste. Hvilket muligvis er verdens mest populære reality-tv serie.

Priser: 49 kr. / måned

HBO Nordic

Link til siden

Med HBO Nordic får du de nye serier fra HBO og andre kvalitetsudbydere, heriblandt Showtime, AMC, Hulu og Starz. Uanset om du er til action, drama, romantik eller spænding, så finder du det her. HBO Nordic giver adgang til en verden med masser af gode serier.

Priser: 99 kr. / måned

Stream et væld af danske børnefilm og serier. På TV, tablet og smartphone. Min Bio tilbyder kvalitetsunderholdning til dine børn i et trygt univers. Dansk tale. Film / serier til børnene.

Priser: 49 kr. / måned

Netflix er en Danmarks mest populære streamingstjenester, hvor du kan se film og serier som House of Cards, Stranger Things og The Crown. 

Priser: 79 kr. / måned

Rakuten TV

Link til siden

Rakuten TV (tidl. Wauki.tv) har slået dørene op i Danmark. Det er en streamingtjeneste til filmelskere, hvor man kan se film, herunder store Hollywood-blockbustere.

Priser:  fra 39 kr pr film

På SF Anytime kan du leje eller købe de seneste film og serier! Stream online eller download offline og betal kun for det, du vil se.

Priser: fra 29 kr. pr. film

SF Kids Play

Link til siden

SF Kids Play er en streamingtjeneste for de mindste i familien. SF Kids Play har et hav af danske film og serier, som er målrettet børn. Derfor er det en ideel tjeneste at, være tilmeldt har man børn derhjemme, og mangler måder at underholde dem på. 

Priser: 59 kr. / måned

Se serier og programmer fra alle TV 2s kanaler – enten live eller når det passer dig. 

Priser: 49 kr. / måned

Viafree er en streaming tjeneste, som tilbyder serier fra TV3. Udover det, så er der også indhold fra MTV og Comedy Central, såvel som Viafree ekslusivt materiale.

Priser: 0 kr. / måned (reklamefinansieret)

Viaplay er MTG’s streamingtjeneste, som tilbyder streaming af sport, serier og film. Foruden streaming har du også mulighed for at købe og leje film og serier hos Viaplay.

Priser: 99 kr. / måned

Der kan forekomme ændringer i priserne og ved nogle af tjenesterne er der tale om fra-priser. Filmsiden tager forbehold for fejl og evt. rettelser.

Tjenesten PlayPilot

PlayPilot giver dig et godt overblik. Så når du har oprettet dig og er logget ind, har du mulighed for at sortere i hvilke streamingtjenester, som du har adgang til og abonnerer på. Og dermed hvilket indhold du reelt set har adgang til.

PlayPilot er en oversigtside og altså IKKE en streamingtjeneste. Dermed ”kun” et værktøj der gør det nemmere for dig, at holde styr på hvilket indhold der er på de streamingtjenester du har abonnement til.