FilmFyn og Nordisk Film løfter sløret for ny stjernebesat dansk komedie

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo fører an i efterårsferiens store danske komedie, hvor tre veninder går til tåkrummende yderligheder i jagten på lykke, venskab og mænd. Optagelserne er netop gået i gang og finder bl.a. sted i og omkring Nyborg, Svendborg, Ringe og Kerteminde.

FilmFyn og Nordisk Film kan i dag offentliggøre den stjernespækkede, danske komedie JAGTSÆSON med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne. Filmen instrueres af Tilde Harkamp (Den anden verden og Iqbal og den hemmelige opskrift m.fl.) efter manuskript af forfatterparret Claudia Boderke og Lars Mering, der bl.a. har skrevet de succesfulde Klassefesten-film. Filmen er gået i optagelse i denne uge og vil med FilmFyns investering blive optaget i Svendborg, Nyborg, Faaborg-Midtfyn og Kerteminde kommuner frem mod starten af april. JAGTSÆSON får biografpremiere lige op til efterårsferien den 3. oktober i år.

Historien i JAGTSÆSON
Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

JAGTSÆSON er en varm, skør og humørfyldt dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og alt-for-meget karakterer. Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.

Et drømmecast
I JAGTSÆSON er det lykkedes Nordisk Film Production at samle en stjernetrio til de bærende roller. Mille Dinesen (bl.a. Nynne og Rita) har rollen som Eva, der skal finde sig til rette i den nye tilværelse som nyskilt og single.  I rollen som Evas bedste veninde, den midtvejskrise-ramte Marlene, ser vi Lærke Winther (bl.a. MødregruppenDicte og Krøniken), mens Stephania Potalivo (bl.a. Klassefesten 3, SJIT Happens og Mercur) indtager rollen som Bella, Evas eks-mands nye, unge og smukke kæreste. Filmens biroller er besat af stærke skuespillere som bl.a. Lars Ranthe, Rasmus Botoft, Jon Lange og Asger Reher. Der er også fynske islæt på rollelisten, hvor Susan A. Olsen, som til daglig er chef for Ryslinge Højskole, spiller lærer.

Instruktør Tilde Harkamp glæder sig til at komme i gang med optagelserne og udtaler:
”JAGTSÆSON er en film om et stærkt sammenhold mellem veninder og udfordringerne i den moderne familie. Det er lykkedes Lars Mering og Claudia Boderke at skrive en uhyre morsom, men også smertelig historie. Det er en fortælling om venskab, kærlighed og jalousi og en sjov film for både mænd og kvinder, der løfter sig ud over hverdagens tristesse.

Filmholdet:
Instruktion: Tilde Harkamp
Manuskript: Claudia Boderke & Lars Mering

Rollelisten:
Eva: Mille Dinesen
Marlene: Lærke Winther
Bella: Stephania Potalivo
Jan: Lars Ranthe
Steen: Martin Bo Lindsten
Anders: Rasmus Botoft
Oliver: Bertil Karlshøj Smith
Peter: Jon Lange
Godsejer: Tommy Kenter mm

(Kilde: Filmfyn.dk)

[TheChamp-FB-Comments]