Uge 26

Denne uges filmpremiere: Annabelle Comes Home, Apollo 11, Kaptajn Bimse, The Sisters Brothers og Yesterday

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Annabelle Comes Home

Gyseren ‘Annabelle Comes Home’ (Annabelle 3) er den tredje film om den dæmoniske dukke, Annabelle, som første gang optrådte i The Conjuring – og som siden har fået sine egne film i 2014 og en efterfølger i 2017.

Apollo 11

Dokumentarfilmen ‘Apollo 11’ ser nærmere på den første bemandede landing på Månen med kommandør Neil Armstrong og pilot Buzz Aldrin i 1969.

Filmoplevelsen har været intet mindre end 50 år undervejs, da den først er blevet til, efter man fandt guld i form af 11.000 timers 65 mm optagelser, som ingen havde hørt eller set før.

Kaptajn Bimse

Den danske børnefilm ‘Kaptajn Bimse’ er baseret på den populære børnebog af Bjarne Reuter.  Forfatteren skrev 6 bøger om Kaptajn Bimse, og i det første eventyr møder vi pigen Anna som er 7 år.

Anna er ked af det, fordi hun har glemt sin dukke Sophie i sommerhuset, og hendes forældre vil ikke hente den. 

The Sisters Brothers

Filmen ’The Sisters Brothers’ er en anderledes western med Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Riz Ahmed og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne.

Det vilde vesten engang i 1850’erne. Brødrene Eli og Charlie Sisters er to notoriske drabsmænd og nådesløse dusørjægere. Især Charlie tyr til vold, alkohol og selvynk, mens Eli, der drømmer om et andet liv, overvejende bliver for at passe på sin lillebror. 

Yesterday

Musikfilmen ‘Yesterday’ handler om en ukendt musiker Jack Malik, som opdager, at han er den eneste i verden, der kan huske The Beatles og deres musik. Samme aften, som Malik fortæller sin bedste veninde og evigt loyale manager Ellie at han vil droppe kampen for at slå igennem som musiker, sker der et uforklarligt fænomen, og samtidig er Malik ude for et trafikuheld. Da han vågner, indser Jack, at han er den eneste, der har hørt om The Beatles.

[TheChamp-FB-Comments]