Uge 30

Denne uges filmpremiere: Claire DarlingMystify: Michael HutchencePulp Fiction (1994)

– Skrevet af Martin Riis Larsen

 

Claire Darling

Den franske film ‘Claire Darling’ handler om kvinden Claire, som vågner op en dag og beslutter sig for at leve sin sidste dag. Claire bor i den lille by Verderonne, hvor hun tømmer hele sit hus fuldstændigt for at sælge sine ejendele på et loppemarked. Dette vanvid får hendes datter Mary tilbage til byen, selvom Claire ikke har set hende i 20 år.

Premiere: 25. juli 2019

Mystify: Michael Hutchence

Dokumentarfilmen ‘Mystify: Michael Hutchence’ er et intimt portræt af en af 80’erne og 90’ernes største stjerner; den anerkendte INXS-frontmand Michael Hutchence.

Hutchences hidtil usete private videooptagelser flettes sammen med venner, familie og kæresters minder om personen bag det offentlige image som karismatisk rockgud.

Premiere: 25. juli 2019

Secret Obsession

Da Jennifer vågner med hukommelsestab efter et overfald, står hendes kærlige ægtemand klar til at hjælpe. Men det går snart op for hende, at faren ikke er overstået.

Premiere: 18. juli 2019 (Netflix)

Pulp Fiction

I filmen ‘Pulp Fiction’ bliver historierne om lejemorderne Jules og Vincent flettet sammen med dem om en gangsters kone og en bokser. ‘Pulp Fiction’ modtog Guldpalmen i Cannes og en Oscar for manuskriptet (af Quentin Tarantino og Roger Avary). Quentin Tarantino orkestrerer ucensureret som filmisk voldskomponist, og filmen placerede ham som Hollywoods nye vidunderdreng. Men hvor volden spiller en hovedrolle, distanceres alvoren samtidig af en livgivende humor.