Filmsiden har ikke store forventninger til 'Final Destination'-reboot

– Skrevet af Morten Kibsgaard

Kan du huske Final Destination filmene? Det kan vi hvert fald – Men nu tager de historien op igen, og starter helt forfra.

Instruktør og manuskriptforfatter Marcus Dunstan, samt manuskriptforfatter Patrick Melton, der sammen, blandt andet står bag The CollectorPiranha 3DD og Saw IV til og med Saw VII, har valgt at tage fat i Final Destination universet, og vil nu starte det forfra.

Final Destination filmene har aldrig været blandt de bedste gyserfilm, men de har altid været underholdende, trods de blev dårligere og dårligere.

Den første Final Destination er klart den bedste, mens Final Destination 2 og Final Destination 3 ligger nogen lunde side om side. The Final Destination og Final Destination 5 var ikke lige frem noget at råbe hurra for – Men dog stadig lidt underholdene.

Men nu starter Marcus Dunstan og Patrick Melton altså filmuniverset forfra. Og det er faktisk mest på grund af de to herre, at vi hos Filmsiden, ikke har de helt store forventninger. For hvis man kigger på deres bagkatalog, så synes vi ikke rigtig, at vi kan finde noget som er lykkes virkelig godt.

The Collector er måske nok den bedste film de har lavet, mens Piranha 3DD er den dårligeste af dem vi har skrevet ind lidt højere oppe.

Men når man så ser, at de også står bag nogle af Saw filmene, så kunne man måske tro, at det alligevel godt kunne blive godt. Men her igen, er det de allerdårligeste Saw film, som de står bag. James Wans Saw film, var virkelig en rigtig god gyserfilm, som de færreste har overgået. Saw II og Saw III var også to rigtig gode film, men der manglede James Wans genialitet en smule. De resterende Saw film, som de to “Final Destination reboot”-herre står bag, var dog virkelig ikke noget vi husker tilbage på med glæde.

Så med mindre Marcus Dunstan og Patrick Melton opfinder sig selv på ny, samtidig med at de opfinder ‘Final Destination’-universet på ny, og kommer med frem med noget hidtil useet, ja, så har vi altså ikke de helt store forventinger til den kommende Final Destination film.

[TheChamp-FB-Comments]