Noget i luften (2011)

– Skrevet af Martin Riis Larsen

Noget i luften

Noget i luften er en alletiders romantisk julekomedie, der med Robert Hansen, Line Kruse og Linda P i hovedrollerne lægger op til en sjov stund fyldt med højlydte grin.

Julefilmen fra 2011 er alt, hvad du kan ønske dig fra en dansk julefilm med kendte komikere på plakaten – romantisk, lattermild og med en lykkelig slutning som selvfølge.

Pernille (Line Kruse) har altid haft en særlig evne til at følge sin mavefornemmelse og forudsige ”uforudsigelige” ting. Med en hjælpende hånd fra sin gode veninde, Sidsel (Linda P), starter hun derfor som clairvoyant.

Ny i feltet og helt uden erfaring bliver den charmerende Daniel (Robert Hansen) hendes første klient. Daniel er dog ikke ude på at lære sig selv bedre at kende, men er derimod hyret som undercover journalist af sin chef og kommende svigerfar til at skrive en artikel om fup inden for clairvoyance.

Daniel er forlovet med den smukke Michelle (Christiane Schaumburg-Müller), hvis far ejer et stort magasin, som Daniel er blevet lovet i gave, så snart de to er gift. Men da Daniel møder op til Pernilles første seance, er der noget i luften, og de to falder for hinanden ved første blik.

Men vil Daniel turde give slip på sin lovede formue og følge sit hjertet? Og vil Pernille lytte til sin knurrende mavefornemmelse og ophæve sin håbløse forlovelse med yogainstruktøren Alexander (Dejan Cukic)? Du må se med for at kende svarene, men en ting er helt sikkert – der er noget i luften!

Det kan ikke komme som nogen overraskelse, at en julefilm med Roberth Hansen, Line Kruse og Linda P i hovedrollerne er hylende morsom og til tider en kende plat.

Det betyder dog ikke, at der ikke er rigeligt med drama, når filmen ruller over skærmen. For hvem skal man lytte til, når man som forlovet pludselig forelsker sig i en ny?

Er du til tåkrummende scener og sød juleromantik, vil Noget i luften helt sikkert falde i din smag.

Se filmen sammen med dine venner, når I mødes til julehygge i december, eller sæt den på fjernsynet, når de små er gået i seng.

InstruktørMichael Asmussen

Medvirkende:  Dejan CukicOle DupontBenedikte Hansen, Robert Hansen, Bjarne Henriksen

Spilletid: 1h 40min

Rating IMDb: 5,2

Dansk premiere: 10. november 2011

Streaming tjenester: Filmen ligger pt på følgende tjenester

BLOCKBUSTER, SF Anytime, Filmstriben, ITUNES