The Holiday Calendar (2018)

– Skrevet af Martin Riis Larsen

The Holiday Calendar

Da Abby Sutton får en magisk julekalender af sin bedstefar, spreder julemagien og -romantikken – sig lynhurtigt. Men er det nødvendigvis altid en fordel at vide på forhånd, hvilke overraskelser dagen vil bringe? Det skal vi snart finde ud af.

Julekalenderen er Netflix sats på en magisk og romantisk julefilm. Så sæt dig godt til rette og se med, når Abbys liv fra den ene dag til den anden bliver vendt på hovedet af en magisk julekalender.

Abby Sutton er en talentfuld fotograf, som har svært ved at slå igennem i et fag, hvor mod er drivkraften bag gode billeder. På kærlighedsfronten ser det af samme grund lige så sløvt ud. Da hun til jul arver sin mormors magiske julekalender, begynder hendes arbejds- og kærlighedsliv imidlertid at tage fart.

Bag hver af de 24 låger gemmer der sig en antik genstand, og som dagene skrider frem, bemærker Abby, at de som oftest forudsiger en hændelse, der vil ske senere på dagen. Gaverne bag de magiske låger bliver starten på en fantastisk jul, hvor Abby lærer sig selv meget bedre at kende og forelsker sig i den charmerende fyr, Ty.

Midt i al juleromantikken kommer hendes bedst ven, den dygtige og eventyrlystne fotograf Josh, hjem fra en af sine mange rejser, og deres forhold er tydeligvis noget helt særligt.

Som dagene går, forsøger julekalenderen at fortælle Abby noget om hendes nyfundne date og blomstrende kærlighed, men er Ty virkelig den eneste ene? Eller vil Abby langsomt slå øjnene op for Josh, som altid har været der for hende?

Svarene til de mange spørgsmål må du selv se med for at kende. For som Abby senere forklarer Josh, er det nogle gange bedre ikke at vide, hvad der gemmer sig bag den næste låge.

Netflixs julefilm fra 2018 er en hjertevarm og romantisk film om en smuk, ung kvinde, der forsøger at få gang i sit professionelle og kærlighedsliv.

Historien er lige så forudsigelig, som den lyder, men passer perfekt til en hyggeaften blandt teenagepiger og aftener, hvor du vil slumre hen til en let forståelig julefilm.

Filmen kan ses af børn og voksne i alle aldre, men vil formentlig have svært ved at fange seere, der ikke er sukkersøde romantikere og vilde med filmens smukke karakterer.

InstruktørBradley Walsh

Medvirkende:   Kat GrahamQuincy BrownEthan Peck

Spilletid: 1h 35min

Rating IMDb: 5,7

Dansk premiere: 

Streaming tjenester: Filmen ligger pt på følgende tjenester

Netflix