George Miller lader til at være igang Mad Max: Fury Road-efterfølger

 – Skrevet af Martin Riis Larsen

Mad Max: The Wasteland (arbejdstitel) bliver efterfølgeren til Mad Max: Fury Road, som var et gigantisk, voldeligt festbrag af en action-film, der måske ikke tjente helt lige så mange penge som folkene bag havde forventet. Men filmen alligevel blev hyldet med 6 Oscar statuetter ud af  10 Oscar-nomineringer, noget som sjældent sker for film af den kaliber.

Lige siden har instruktør George Miller talt om potentielle efterfølgere, men han bekræfter åbenbart nu, at præproduktionen er i gang. I et interview med Deadline fortæller Miller, at udviklingen af en ny Mad Max-film er i gang.

Tom Hardy og Ahmed Adel er bekræftet til filmen. 

I filmen ‘Mad Max’ fra 1979, beslutter en politibetjent sig for at hævne mordet på sin familie i en dystopisk fremtid. ‘Mad Max’ blev det store gennembrud for Mel Gibson, og filmen fik to fortsættelser – Mad Max 2: The Road Warrior og Mad Max Beyond Thunderdome.

Mel Gibson gentager sin rolle i filmen ‘Mad Max 2’ (også kendt som ‘The Road Warrior’). Filmen er en  fortsættelse til Mad Max fra 1979. Denne gang er budgettet større, og titelkarakteren kommer op imod en brutal bande, der sidder tungt på områdets sparsomme benzin-ressourcer.

‘Mad Max Beyond Thunderdome’ (Mad Max i tordenkuplen) er den tredje film med Mel Gibson som alternativ ordenshåndhæver. 

To mand går ind. Én kommer ud. Sådan er loven i Bartertowns Tordenkuppel-arena. Men lovgiveren Aunty Entity kan snart indføre en ny lov: Lad være med at gøre Mad Max vred. I ‘Mad Max Beyond Thunderdome’ tager Mel Gibson kampen op mod barbarerne i en fremtid efter atomkrigens rasen – og denne gang bliver han en flok fortabte børns frelser. Denne gang med sangeringen Tina Turner på rollelisten.

Mad Max: The Wasteland er film nr. 5 i rækken i Mad Max serien, men der er endnu ingen information om, hvornår den forventes af blive færdig.

Mel Gibson and Tina Turner in Mad Max Beyond Thunderdome (1985)