Har Christopher Nolan en plan ?

 Skrevet af – Mille Lau

Efter at Warner Bros. har offentliggjort at de vil udgive deres film i 2021 til både biograf og streaming, så har Christopher Nolan gjort sig upopulær i Warner Bros. kredse. Han er nemlig ikke enig i at det er måden at gøre det på, og hvad skal han så ? Har han overhovedet en plan ? 

Det er der desværre ikke meget der tyder på, men en mand som ham sætter ikke sit lys under en skræppe, så han finder nok en løsning. Lige nu ligger de to poler i hvert fald i krig, for Nolan mener ikke at hans film simultant skal udgives i begge retninger. 

Warner Bros. er gået sammen med HBO, og bliver en del af deres HBO MAX abonnement. Om det kun handler om penge i kassen hos Nolan er uvidst, men Warner Bros. satser i hvert fald på flere penge på abonnementsforretningen end på åbningsweekender i biograferne.  

Christopher Nolan lancerede sit seneste mesterværk Tenet under coronapandemien, og den floppede desværre også rent biografmæssigt i USA, men tjente sig dog hjem rent internationalt. Men om baggrunden for beslutningen hos Warner Bros. er dette vides desværre heller ikke. 

Det næste som bliver frigivet hvor Christopher Nolan er inde over vil være Justice League, som er færdig. Dog venter vi på at denne bliver lanceret, – dette vil også ske på HBO MAX. Så vi må væbne os med tålmodighed til denne del af streamingtjenesten bliver lanceret i Danmark. Datoen er endnu ikke offentliggjort, men det hedder sig at være i 2. Halvår af 2021. 

Samtidig må vi desværre også vente på at se hvad der sker, og hvor Nolan befinder sig til sin næste projektlancering.